U10: csapatunk lejátszotta a Kölyökliga záró fordulójának mérkőzéseit

Május 14-én rendezték az országos Kölyökliga utánpótlás sorozat záró fordulóit az U10-es korcsoport számára, melyen csapatunk a tavasz folyamán az Alsóházban volt érdekelt.

Az utolsó fordulóra foghíjasan érkeztünk meg, és a szakadó eső sem könnyítette meg a játékosok dolgát a Bánka Kristóf Sportközpontban. Utolsó fordulós teljesítményünk is hűen tükrözte korosztályunk egész éves produkcióját, amely felér egy hullámvasúttal.

 

Kölyökliga U10 Alsóház, 4. forduló
Jászfényszaru VSE – Viadukt SE Biatorbágy 0:9
ASI DSE – Jászfényszaru VSE 0:4

Ezek az eredmények végül azt jelentik, hogy csapatunk az Alsóházi tabella 5. helyén végzett az idei szezonban, mely összetettben a 18 csapatos sorozat 14. helyét jelentette.

 


Fotó: Kölyökliga   |   A csapatunk tagjai voltak az idény folyamán:
Dudás Dénes, Czakó Erik, Antal William, Kovács Ferdinánd, Danyi Kevin, Mezei Gerda, Pelczer Zoé, Völgyi Zoltán, Mezei Gyula, Farkas Patrik, Nagy Marcell, Prepok Máté, Dóczi Dániel, Szalontai Noel, Vitányi Dávid, Nagy Milos, Rezes Gergő


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

,,Az utolsó két mérkőzésünk leképezése volt az egész éves hullámvasutazásunknak. Korosztályunk sajnos nem tudott felmutatni kiegyensúlyozott, jó formát az idei Kölyökligában. Ez a hektikusság nem csak a fordulók között volt fellelhető, hanem két meccs között, sőt, egy-egy félidő alatt is. Ezen a napon a Biatorbágy ellen jól kezdtünk: helyzeteink voltak, többnyire tudtuk uralni a találkozó történéseit, de a lehetőségeinket sorra elpuskáztuk, majd a második félidőre teljes összeomlást produkált a csapat. Ki nem kényszerített hibák után buta és könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek – nehéz volt elhinni, hogy az első félidő után ugyanaz a gárda volt a pályán. A második meccsünkön pedig azt is mondhatnám, hogy minden összejött számunkra és a találkozó összképét tekintve nem nagyon forgott veszélyben a győzelmünk, magabiztosan játszottunk, szép támadásokat építettünk, sok helyzetet alakítottunk ki. A különbség nem az ellenfelek között keresendő, hiszen egymással remiztek, hanem nálunk. Sajnos nem sikerült megoldást találnunk a jó teljesítmények és periódusok állandósítására. Bízom benne, hogy a következő szezonra előre tudunk lépni és fejlődni, mert a keret kvalitásai megvannak a jobb eredmények eléréséhez is.”

Köszönjük mindenkinek az egész éves munkáját és kitartását!

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 05 28  |  20.05

Leave a Reply