Kölyökliga: a szezon utolsó fordulójának összefoglalója

Május 7-én rendezték Budapesten az országos Kölyökliga utánpótlás sorozat záró fordulóit az U8-as és U9-es korcsoportok számára.

Sportegyesületünk mindkét csapatának volt esélye még a dobogós helyek bármelyikére az utolsó fordulót megelőzően.

U8-as lurkóink két szenzációs „döntőt” játszottak az utolsó fordulóban, melyen először az addigi veretlenül listavezető Gloriett együttesét sikerült legyőzniük, majd a budapesti Barca Academy ellen mérkőztek meg egy végletekig kiélezett és fordulatos találkozón, ahol kétszer is hátrányból kellett felállni, de végül a fordítás is összejött gárdánknak.

 

Kölyökliga U8 Felsőház, 4. forduló
Gloriett SE – Jászfényszaru VSE 0:2
Jászfényszaru VSE – Barca Academy Hungary 4:2

Ezen eredmények azt is jelentették, hogy nagyszerű egész éves teljesítményét megkoronázva a 2022/2023-as Kölyökliga szezon U8-as bajnokcsapata, a Jászfényszaru VSE lett!

Hatalmas eredmény ez egyesületünk és kis városunk életében is, mérhetetlenül büszkék vagyunk apró labdarúgó palántáinkra, akik a 16 forduló alatt mindössze egyszer kaptak ki és egy döntetlent értek el, minden további találkozójukon győztesen hagyták el a pályát!

Fotó: Vitányi Szabolcs  |  A csapatunk tagjai voltak az idény folyamán: Vitányi Dávid, Ballagó Alex, Hornyák Nimród, Dudás Dominik, Hurubán Áron, Hurubán Áhim, Kolozs Nimród, Molnár Péter, Peregi Szabolcs, Barna János, Kovács Botond, Csikós Dominik, Nagy Bálint


Az egyel idősebbek versenyének záró napját jól kezdték labdarúgóink, akik szenzációs mérkőzésen győzték le az Újpesti TE Labdarúgó Akadémia csapatát, viszont az utolsó találkozót elvesztették a kecskeméti rivális ellen, így igaz hogy a dobogó nem jött össze számukra, de így is a 18 csapatos versengésben a nagyon előkelő 4. helyet szerezték meg egyesületünk U9-es palántái.

 

Kölyökliga U9 Felsőház, 4. forduló
Jászfényszaru VSE – UTE LA 6:3
SC Hírös-ÉP – Jászfényszaru VSE 5:2

Fotó: Vitányi Szabolcs  |  A csapatunk tagjai voltak az idény folyamán: Nagy Marcell, Prepok Máté, Dóczi Dániel, Szalontai Noel, Matányi Kenese, Vitányi Dávid, Ballagó Alex, Nagy Milos, Hurubán Áron, Rezes Gergő, Mezei Zsolt, Veres Ádám


 

Csak így tovább gyerekek! Hajrá JVSE!

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Hosszú és sok munkával teli szezonon vagyunk túl, melynek majdnem tökéletes lezárása volt ez az utolsó forduló. Azért mondom ezt, hogy „csak” majdnem tökéletes, mert U9-eseink is nagyon megérdemelték volna a dobogót, főleg annak függvényében, hogy több találkozón is jobban teljesítettünk ellenfeleinknél, de a futball végül nem minket pártolt az eredmény oldaláról. Ettől függetlenül nagy teljesítmény lurkóinktól, hogy a 18 csapatos versengés végéig versenyben tudtunk lenni és éppen csak lecsúszva végeztünk a 4. helyen.

U8-asaink teljesítménye parádésra sikerült, ez az utolsó forduló pedig minden szinten fenomenális, izgalmas, érzelmi és mentális hullámvasút volt számunkra. A végső győzelem értéke ilyen kiélezett meneteléssel még nagyobb, ahogyan az is csak hozzátesz, hogy 16 mérkőzésen, ahol tavasszal főként hasonlóbb szintű gárdák találkoznak egymással, nagyon sokat kell tenni azért, hogy valaki az első lehessen ebben a megmérettetésben. Most nagyon büszkék vagyunk a játékosainkra, mindkét csapatunkra. Gratulálunk minden gyerkőcünknek az egész éves teljesítményéhez, valamint köszönjük a szülők támogatását és bíztatását!”

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 05 18  |  23.55

Leave a Reply