Kölyökliga: veretlen tavaszi kezdés

Kezdetét vette a tavaszi Felsőházi rájátszás U9-es és U8-as korcsoportjaink számára az országos Kölyökliga sorozatban.

Mindkét alakulatunk nagyszerű őszt tudhatott maga mögött, így kivívta a Felsőházi szereplést, ahol nincs más célunk, mint a legjobbak között végezni. Két-két találkozóval rajtolt mindkét alakulatunk, ahol délelőtt az idősebbek, majd délután az U8-asoké volt a főszerep.

Fotó: Vitányi Szabolcs  |  Az U9-as csapat


 

Kölyökliga U9 Felsőház 1.forduló
Mészöly Focisuli – Jászfényszaru VSE 0:4

Jászfényszaru VSE – VS Dunakeszi 2:1

Kölyökliga U8 Felsőház 1.forduló
Jászfényszaru VSE – SC Hírös-ÉP 5:5

Viadukt SE Biatorbágy – Jászfényszaru VSE 4:6

 


Fotó: Tarr Gergely  |  Az U8-as csapat


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Idősebb alakulatunk két győzelemmel tudott rajtolni, ami önmagában nagyszerű, így az eredmények miatt panaszra nincs is okom. Küzdelemben helyén volt a csapat, hozzáállásban itt nem is volt probléma, viszont a játékunk ismét nem úgy nézett ki a pályán, mint amit elvárunk és amit szeretnénk prezentálni hétről hétre. Úgy érzem korcsoportunk most egy kis gödörben van, amit jól tükröz a játékosaink egyéni teljesítménye is, sokan nem találják a ritmusukat és önmagukat, ami látványosan visszaüt a csapatjátékára is. Remélem hamar át tudunk ezen billeni és minél hamarabb úgy muzsikálunk majd, ahogyan azt tettük előtte.

Mai napon a fiatalabb csapatunk teljesítményével viszont az eredmények ellenére sem tudok elégedett lenni. Minimálisan sem volt fellelhető a játékunkban az, amit képviselünk, amit mondjuk a szerdai Dunamenti Kupán is mutattunk magunkból. Mindkét találkozónk nagyon nyögve nyelős volt, ahol az elsőn utolsó percig futhattunk a pontmentés után, a másodikon pedig óriási hullámhegyeket és völgyeket produkáltunk rövid időszakokon belül. Nem tudtunk egyik találkozón sem úgy dominálni, ahogy azt ősszel tettük a mérkőzéseinken. Bízom benne a következő fordulónkra élesebbek leszünk, mert nehéz feladatok várnak még ránk nem csak itt, hanem más porondon is.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 03 23  |  15.00

Leave a Reply