LEÁNY U10-U12: HATVANBAN ZÁRTUK A 2023/24-ES ÉVADOT

Június 8-án, szombat délelőtt került megrendezésre az U10-es és U12-es leány csapatok számára kiírt regionális tornák zárófordulója Hatvanban.

A leány labdarúgás fejlesztésének programjában, a 2023/24-es szezon elején életrehívott regionális U10-es és U12-es korosztályos tornák utolsó fordulójára került sor Hatvanban.
A kis hölgyek számára ősszel és tavasszal is öt-öt játéknap állt rendelkezésre, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek és értékes élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhassanak az idei szezonban.

Az U10-es kis csapatunk végre újfent teljes fordulón vehetett részt és megmérkőzhetett mind a három csoportbeli ellenfelével. Leányzóink igyekeztek mindent megtenni a pályán a nagy hőséggel is dacolva, de a forróság rányomta bélyegét minden csapat játékára, valamint az összes találkozóra. Ettől függetlenül palántáink próbáltak a véksőkig kitartani és minél nagyobb elánnal játszani, melynek eredménye tetszetős akciókban és szép gólokban is megmutatkozott. Minden elismerésünk kis focistáinknak, akik nem csak ma tették oda magukat, hanem egész évben nagy lelkesedéssel vetették bele magukat minden eseménybe.

Nagyobb leányzóink számára csonka fordulót hozott az utolsó torna is, valamint betegség okán végül mi is egy fővel kevesebben tudtunk megjelenni Hatvanban. A meleg és a körülmények ellenére hölgyeink a legharcosabb napjukat fogták ki és minden mérkőzésen a végletekig kihajtották magukat. Ennek eredményeként jó sok borsot törtek minden ellenfelük orra alá és egy szuper délelőttöt produkáltak lányaink. Jó volt látni ezt a hozzáállást játékosainktól és azt, hogy szépen lépked előre csapatunk. 

Az esemény zárásaként mind a két korcsoportban az edzők díjazták azon játékosokat, akik a legtöbb munkát tették a szezonba, így nálunk az U10-esek közül Banya Lia Gréta és Lengyel Szófia Maja, míg U12-es alakulatunkból Mezei Gerda került kiemelésre!

Gratulálunk minden lányunknak az egész éves teljesítményéhez, valamint köszönjük a jászfelsőszentgyörgyi partnerintézményünk vezetőjének, Horváthné Sziliczei Mónikának a támogatást és segítséget a tanévben, mellyel egyesületünk sikeresen tudott részt venni a legkisebb női korosztályok fejlesztésében.

Bízunk benne a lendület kitart jövőre is és minél több mindenkivel tudunk újfent együtt dolgozni majd a következő évadban!

Szép volt Lányok!

Leave a Reply