U13 PEST: BEFEJEZŐDÖTT ELSŐ 3/4 PÁLYÁS SZEZONUNK

Június első hétvégéjén zárultak a Pest vármegyei 3/4 pályás bajnokság középházának küzdelmei.

A Pest vármegyei 3/4 pályás bajnokság középházának utolsó két fordulóján is túl van I. számú U13-as alakulatunk. Előbb május végén fogadtuk idehaza a Pilis együttesét, majd június másodikán Tápiószentmártonba utaztunk az Aranyszarvas SE csapatához. A szezonzáró két forduló előtt csapatunk minden találkozóját sikeresen vette a középházi küzdelmekben, így a srácok nem kevés önbizalommal várták soros ellenfeleiket. Sajnos mindkét mérkőzésre igaz, hogy a túlzott elbizakodottság visszaköszönt a pályán nyújtott produktumban is és végül mind a két esetben megbosszúlta magát a könnyelműség, így “pontosztozkodásokra” került sor az összecsapások végén.

Együttesünk ettől függetlenül nagyon szép tavaszi félszezont zárt és veretlenül teljesítette második félévét, ami a középház képzeletbeli dobogójának első helyét jelentette számukra. Szép volt fiúk!

Pest Vármegyei U13-as bajnokság, I. osztály, középház, B-csoport 5. forduló

Jászfényszaru VSE I. – Pilisi LK I. 2:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Gólszerzőink: Bácsics J. M., Vaszily I.

Pest Vármegyei U13-as bajnokság, I. osztály, középház, B-csoport 6. forduló

Aranyszarvas SE – Jászfényszaru VSE I. 6:6 (1:1, 3:2, 4:6)
Gólszerzőink: Magyar J. (2), Burai A., Czakó E., Bácsics J. M., Öngól.

Két döntetlennel ért véget a szezon számunkra.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Sajnálom az utolsó két találkozónk végkimenetelét, mert szerettük volna úgy befejezni az idei évadot, hogy abból a maximumot hozzuk ki tavasszal. A korábbi jó eredmények és az ebben a félévben nyújtott magabiztos teljesítmények végül kissé elbizakodottá tették a srácokat, ami utolsó mérkőzéseink játékában ütött vissza. Bízom benne a csapat megtanulta a leckét és a jövőre nézve értékes tanulságokat tudtak leszűrni belőle a fiúk.
A teljes szezont értékelve nagyon szépen fejlődött és fokozatosan lépkedett előre a brigád. Már az őszi félév elején is játékban domináltunk találkozóinkon, de a kapu előtt nem voltunk megfelelőn pontosak a végére viszont elkezdtünk szépen doromborodni, viszont így egy hajszállal, de lemaradtunk a felsőházról. Tavasszal nagyon magabiztosan, erőtől és önbizalomtól duzzadóan teljesítettünk és a pályán is nagyon jól nézett ki a játékunk, sok tudatos, gyakorolt dolgot láttam visszaköszönni és megvalósulni. Utolsó mérkőzéseinken jött egy pici kisiklás, de egyénileg és csapatként is sokat lépett előre együttesünk. Nagyon jó döntésnek bizonyult nyáron, hogy vállaltuk a 3/4 pályás szereplést, mert rengeteget segített játékosainknak a nagypályás labdarúgásra való felkészülésben, valamint a fiúk is élvezték ezt a sorozatot. Köszönöm játékosaimnak a befektetett munkát, a szülői kollektívánknak a sok segítséget, támogatást, amit a csapat kapott egész évben és kellemes nyári pihenést, feltöltődést kívánok mindenkinek!”

Leave a Reply