U9-U11: AZ I. DUNAMENTI GÁLA DÖNTŐJÉN JÁRTUNK

Június 1-én, szombaton került megrendezésre Budapesten az idén életrehívott nagyszabású nemzetközi torna, az I. Dunamenti Gála döntője az U9-es és U11-es korcsoportok számára.

A budapesti Kelen SC Sporttelepe adott otthont az első ízben megrendezésre kerülő nemzetközi Dunamenti Gála döntőjének, melyen U9-ben 33, míg U11-ben 32 csapat vett részt szombaton reggeltől késő délutánig.

A nagyszabású rendezvényen mindkét korosztály küzdelmeiben a hazai eliten kívül részt vett több határontúli csapat is, érkeztek alakulatok Lengyelországból, Szlovákiából, Szerbiából és Romániából is. Egyesületünk is képviseltette magát mindkét korcsoport versenyében, hiszen selejtező rendezőként kivívtuk ennek a jogát és ha már itt jártunk, akkor mindkét esetben az előkelőnek is tekinthető erős középmezőnyben végeztek gárdáink!

U9 Csoportmérkőzéseink:

Budapest Honvéd – Jászfényszaru VSE 2:0
Jászfényszaru VSE – Gyulasport NKFT 2:0

Jászfényszaru VSE – Pécsi MFC 0:4

Egy győzelmünkkel a csoportunk 3. helyén végeztünk, így az ezüstágon folytathattuk a küzdelmeket.

U9 Ezüstág nyolcaddöntő:

Jászfényszaru VSE – SZEOL SC 4:1

U9 Ezüstág negyeddöntő:

Jászfényszaru VSE – Győrújfalu SE 1:0

U9 Ezüstág elődöntő:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Jászfényszaru VSE 1:2

U9 Ezüstág döntő:

Jászfényszaru VSE – Vasas Kubala LA 2:1

Fiaink így a 33 csapatos megmérettetés 17. helyét szerezték meg végül.

Az U9-es torna végeredménye:
I. Pécsi MFC

II. DVTK LA
III. FTC

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“A mai napi teljesítményünkből úgy gondolom a maximum lett kihozva ezzel az eredménnyel. Volt már sokkal jobb napja is a srácoknak és a csoportmérkőzéseinket nagyon elszúrtuk. Nem haraptunk kellően, nem mertünk futballozni és nem azt az arcát mutatta csapatunk, amit valójában tudnak a gyerekek. Az ezüstágon sem sziporkázott most a mutatott játék, nem nagyon ismertem csapatomra a látottak alapján. Talán az utolsó két mérkőzésünk alkalmával kezdett valami felsejleni valós arcunkból. Sajnálom, hogy így alakult a tornánk, mert sokkal előkelőbb helyre is képesek lettünk volna odaérni, bizonyítottuk már többször is a korábbi tornáink során. De ehhez sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lenni, többet kell érte tenni a pályán és nem ijedhetünk meg más csapatoktól. Viszont az ezüstági veretlenséggel legalább pozitív élményekkel zárhattuk a napot.”

U9-es brigádunk: Peregi Szabolcs, Szládik Milán, Hornyák Nimród, Kolozs Nimród, Bozai Sebestyén, Molnár Péter, Peregi Dominik, Balogh Kende, Dudás Dominik és Ballagó Alex.

U11 Csoportmérkőzéseink:

DVSC – Jászfényszaru VSE 2:0
Jászfényszaru VSE – Szentesi Kinizsi SZITE 0:2

Jászfényszaru VSE – III. kerületi TVE 4:3

Az utolsó találkozón szerzett győzelmünknek köszönhetően a csoport 3. helyét szereztük meg, de így is az ezüstágon folytatódtak a küzdelmek számunkra.

U11 Ezüstág nyolcaddöntő:

Jászfényszaru VSE – Kölyökfoci SE 1:0

U11 Ezüstág negyeddöntő:

Jászfényszaru VSE – Nagykáta SE 3:0

U11 Ezüstág elődöntő:

Ceglédi VSE KK Válogatott – Jászfényszaru VSE 3:4

U11 Ezüstág döntő:

Jászfényszaru VSE – UTE LA Fehér 1:5

Idősebb csapatunk így a 32 együttest felvonultató megmérettetés 18. helyén végzett.

Az U11-es megmérettetés végeredménye:
I. Delta Warszawa (PL)

II. Gödöllői SK
III. FK Topolya (SRB)

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“A tornát megfelelő intenzitással kezdtük, rögtön az elején felvettük a versenyt az egyik esélyes, a DVSC ellen. Szoros vereséget könyvelhettünk el, több nagyobb helyzetet kihagyva. Ezután egy nagyon fizikális Szentes ellen már nem tudtuk a saját játékunkat pályára vinni, talán az egész tornán itt játszottunk egyedül igazán alárendelt szerepet. Harmadik csoportmérkőzésünket győzelemmel zártuk, ami a csoport 3. helyéhez volt elegendő, és bár az alsó házban folytattuk, vártak még ránk erőt próbáló feladatok. Négy további találkozót tartogatott számunkra a kupa, ahol 3 győzelmet könyvelhettünk el, így az alsó ház „döntőjében” az Újpest várt ránk. Erre a mérkőzésre már nem sikerült újabb erőket mozgósítanunk, így 18. helyen zártunk a 32 csapatos mezőnyben. A rangos indulók sorát, valamint a mutatott játékunkat látva, gratuláció illeti a fiúkat.”

U11-eseink: Prepok Máté, Füzik Béla, Balogh Máté, Tóth Donát, Czakó Erik, Nagy Milos, Szalontai J. Noel, Antal William és Járadi J. Benedek.

Gratulálunk mi is srácaink helytállásához egy ilyen rangos rendezvényen!
Hajrá JVSE!

Leave a Reply