U14: EZÜSTÖS SZEZONZÁRÁS

Szombaton Jászalsószentgyörgyön zárultak a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Területi U14-es csökkentett pályás bajnokság idei küzdelmei.

Június 1-én, szombaton Jászalsószentgyörgy adott otthont az U14-es területi bajnokság utolsó fordulójának. Csapatunkra ezúttal is két összecsapás várt, melyeknek nagy tétje már nem volt számunkra, ugyanis az előző körben már eldőlt, hogy korosztályos brigádunk a második helyen fejezi be az idei szezont. Ez a gondolat kicsit rá is nyomta bélyegét alakulatunk teljesítményére, akik nagyon simán maradtak alul a bajnok Jászárokszállással szemben, valamint a hazaiak ellen megvívott utolsó mérkőzésünk alkalmával is nagyon döcögött a játék és a gépezet, de végül sikerült szépen befejeznünk a 2023/24-es bajnoki évadot.

Területi U-14 II. csökkentett pálya, 10. forduló

Jászárokszállási VSE – JÁSZFÉNYSZARU VSE 8:0 (4:0)

JÁSZFÉNYSZARU VSE – Jászalsószentgyörgy KSE 3:1 (1:0)
Gólszerzőink: Nagy Zs., Magyar J., Matányi H.

A 2023/24-es JNSZ Vármegyei Területi U-14 II. csökkentett pályás bajnokság ezüstérmes csapata!

Együttesünk a 21 találkozó alkalmával 48 pontot gyűjtött, 16 győzelem mellett 5-ször kapott ki, melyekből 3-szor is a bajnoki címet elhódító, nagyon jó erőkből álló Jászárokszállással szemben maradt alul. Mi szereztük a második legtöbb gólt a bajnokságban, egészen pontosan 103-at, valamint a második legkevesebb kapott találat is a mi nevünk mellett áll 44-el. Összességében abszolút megérdemelt ezüstéremnek örülhetnek srácaink, akik keményen megdolgoztak érte az idei szezon során.

Csapatunk házi gólkirálya ebben a korcsoportban Matányi Hunor lett 19 találattal, aki az összesített tabellán az 5. helyen végzett.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Szépen fejlődött és lépkedett előre csapatunk a szezon folyamán és ahogy haladtunk előre az időben, úgy tudtunk egyre dominánsabb futballt pályára vinni, még annak ellenére is, hogy alakulatunk többnyire 1-2 évvel fiatalabb játékosokból állt. Akadtak pici kisiklások és döccenők, de ezekre mindig jól reagáltunk és megmutattuk, hogy ezen korosztályunk is kezd domborodni a jövőre nézve. Sajnos az első helyezett ‘Árokkal még csak hellyel-közzel tudtuk felvenni a versenyt a mezőnyben, de már ezt is pozotívnak értékeljük, hiszen személyükben egy igazán jó és sokrahivatott alakulatot ismertünk meg az elmúlt évben. Kemény melónk jutalma ez az ezüstérem, amit abszolút megérdemelten gyűjthettek be a gyerekek. Köszönöm az évad során nyújtott többszöri segítséget Lakatos Zsoltinak és Házi Tamásnak is, akik ugyanúgy részesei voltak ennek a menetelésnek. Gratulálok mindenkinek, valamint köszönöm a srácok munkáját, amit a szezon során beletettek. A jövőben dolgozunk tovább, igyekszünk fejlődni, hogy még sok szép sikert tudjunk majd elérni, felmutatni. Jó pihenést kívánok játékosaimnak!

Gratulálunk srácok mindenkinek!
Hajrá JVSE!

Leave a Reply