LEÁNY U10-U12: NÁLUNK FOLYTATÓDOTT A REGIONÁLIS SOROZAT

Május 25-én, szombat kora délután ismét sporttelepünkön került megrendezésre az U10-es és U12-es leány csapatok számára kiírt regionális tornák negyedik tavaszi eseménye.

Szombaton délben legkisebb leány csapatainknak hazai pályán volt jelenése a tavasz utolsó előtti regionális eseményén.

Az U10-es alakulatunk számára ezúttal csonka fordulóval zajlottak a megmérettetések, mivel sajnos az ikladiak együttese nem tudott megjelenni Jászfényszarun. Leányzóink most is igyekeztek mindent beleadni, lelkesen és bátran játszottak, látszott rajtuk, hogy igyekeznek kihasználni minden pillanatot a pályán. Ez a hozzáállás újfent gólokban és győzelmekben is megmutatkozott, aminek nagyon örülünk, hiszen szépen lépkednek előre kis palántáink.

A kisebbekhez hasonlóan U12-eseink tornájának mezőnye is hiányos volt, sajnos az Iklad alakulata ebben a korcsoportban sem tudott most megjelenni. A szuper időben lezajlott rendezvény alatt lányaink küzdöttek becsülettel és sok energiát igyekeztek a pályára felvinni. Jó és hasznos találkozókat tudtunk ismételten játszani és remekül visszaköszönt, hogy szépen fejlődik és lépked előre brigádunk a kezdetekhez képest, nem csak csapatként, hanem egyénileg is.

A szezon utolsó tornájának Hatvan ad majd otthont június második hétvégéjén!

Hajrá Lányok!

Leave a Reply