LEÁNY U10-U12: MI ADTUNK OTTHONT A MÁSODIK REGIONÁLIS TORNÁNAK

Hétfő délután itthon, Jászfényszarun rendeztük meg az U10-es és U12-es korcsoportok számára kiírt regionális tornák második fordulóját.

Az U10-es korcsoport mérkőzései két pályán zajlottak edzőpályánkon, ahol minden csapatra 4×15 percnyi játékidő várt. Ezen az alkalmon a kisebbeknél rajtunk kívül az Iklad és az FC Hatvan vett részt két gárdával. Lányaink az első perctől nagy elánnal vetették bele magukat a találkozókba, melyeken végig próbáltak minden tőlük telhetőt kiadni. Az első forduló megszeppentsége most már nem volt tapasztalható és nagy élvezettel játszották végig a délutánt.

Az U12-es korosztály összecsapásaira centerpályánkon került sor, ahol három pályát is felállítottunk az érkező csapatok számára, hogy egyetlen gárdának se kelljen játék nélkül várakoznia a hirtelen ősziesre fordult időjárás közepette. Az idősebbeknél most hiánytalan volt a mezőny, ugyanis FC Hatvan két gárdája, az Iklad, a Tehetség SE és a salgótarjáni SBTC együttesei is megérkeztek sporttelepünkre. Így 6 csapat részvételével zajlott a délután, melyen minden gárdára négy 20 perces találkozó várt. Az első fordulóhoz képest már volt sikerélménye is leányzóinknak, ám a játék továbbra is nagyon döcögős volt részükről, amit viszont lelkesedéssel igyekeztek kompenzálni. A hangulatra és a kedvre itt sem lehetett panasz.

Büszkék vagyunk kis csapatainkra, hogy ismét ilyen szép létszámba képviselték egyesületünket.
A következő közös torna Hatvanban lesz szombaton!

Csak így tovább hölgyek!

Leave a Reply