U9: ELSŐ HELY AZ MTK PARTNEREGYESÜLETI TORNÁJÁN

Csütörtök délután U9-es csapatunk is Budapest felé vette az irányt, hogy részt vegyenek az MTK által szervezett partneregyesületi tornák soros rendezvényén a Salgótarjáni úton.

Ezen a délutánon a 2015-ös korosztályé volt a főszerep, hogy megmutathassák magukat partneregyesületünk szakembereinek. A csütörtöki megmérettetések 12 csapat részvételével zajlottak, melyen a házigazda MTK Budapest U8-as alakulatán kívül szerepeltek még az ASI DSE, a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, a Pápa, a Pécel, a Csepeli TC, a RAFC, a BMC és a Budakalász korosztályos gárdái is.

Elég nagy rohanással kezdődött számunkra a délután, sajnos játékosaink nagy része az autópályán kialakult helyzet miatt szinte a kezdésre esett be, vagy még ezen túl. Így hideg lábakkal, szinte bemelegítés nélkül kellett belevetni magunkat a csoportküzdelmekbe. Érezhető is volt a srácokon a ráhangolódás hiánya, nagyon döcögősen, sok hibával és rengeteg rossz, vagy rosszul kivitelezett döntéssel operáltak mérkőzésről mérkőzésre. A játékunk az első néhány találkozón nem volt sziporkázó, ahogy az igazi ritmusunkat sem sikerült még megtalálnunk. Ettől függetlenül egy vereséggel végül a ‘B’ jelű hatos 2. helyén végeztünk, mely azt jelentette, hogy az elődöntőben a másik csoport első helyezettjével találjuk majd szemben magunkat.
Az utolsó két találkozónkra – soha jobbkor – végre “megérkezett” a csapatunk. Nagyszerű iramban és dinamikával teljesítettünk, játékban végre elkezdtük azt az arcunkat mutatni, amire valójában képesek vagyunk. Ennek köszönhetően nem csak az elődöntőt, hanem a döntőt is sikerült nagyon magabiztosan vennünk partneregyesületünk fiatalabbjai ellen, így az U9-es torna első helyét szereztük meg. Második helyen az MTK Budapest U8-as gárdája lett, míg a dobogó harmadik fokára az ASI Dinamo állhatott fel. 

Csoportmérkőzések:

BMC U9-U10 – JVSE 0:2
RAFC U9-U10 – JVSE 0:2
ASI DSE – JVSE 2:1
JVSE – Gödöllői SK 3:2
JVSE – Pápai ELC 3:1

Elődöntő:

Budakalászi MSE – JVSE 1:4

Döntő:

JVSE – MTK U8 4:0

A torna legjobb játékosának Ballagó Alexet választották csapatunkból az MTK szakemberei!

A csapat tagjai voltak: Molnár Péter, Kovács Botond, Ballagó Alex, Kolozs Nimród, Dudás Dominik, Hornyák Nimród, Barna János, Vitányi Dávid.

Gratulálunk srácok, csak így tovább!
Szombaton az U8-as és U7-es korosztályok tornájával zárulnak az őszi partneregyesületi rendezvények.

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kutyafuttában érkeztünk, vagyis inkább estünk be az első találkozóinkra, így bemelegítés nélkül indult számunkra a délután. Nagyon döcögősen rajtoltunk és nagyon lassan kezdtünk üzemi hőmérsékletre kerülni, így elég visszafogottan teljesítettünk a csoportmérkőzések alatt. Rengeteg hibával játszottunk, lassan hoztunk döntéseket és igazi tempót sem tudtunk diktálni fent a pályán.
Szerencsére a helyosztókra fordulva sikerült rendeznie magát mindenkinek csapatunkból és az utolsó két meccsünkön nagyon meggyőzően, magabiztosan és tetszetősen, kombinatívan futballoztunk. Olyan teljesítmény volt ez már a srácoktól, ami valóban bennük van és amire valójában képesek. Gratulálok a csapatnak, az utolsó két összecsapásunkra lehet alapozni a jövőben is.”

Leave a Reply