LEÁNY U10-U12: TÚL VAGYUNK AZ ELSŐ REGIONÁLIS TORNÁN

Hétfő délután Hatvanba került megrendezésre az idei évadban rajtoló leány fejlesztési program keretein belül, az U10-es és U12-es korcsoportok számára kiírt regionális tornák első fordulója.

Egyesületünk életében így újabb mérföldkőhöz érkeztünk el, ugyanis leány szekciónk életében először foglalkoztatunk és versenyeztetünk csapatokat ilyen kis korosztályokban.
Hálásak vagyunk jászfelsőszentgyörgyi partnerintézményüknek és a tagintézmény vezetőjének, Horváthné Sziliczei Mónikának, hogy azonnal a kezdeményezésünk mellé állt és támogatta, hogy az iskola tanulóival elindíthassuk programunkat iskolájukban, melynek eredményeként mindkét korcsoport tornáján szép létszámban tudtunk jelen lenni.

A kisebbek csoportjába került besorolásra rajtunk kívül az FC Hatvan két csapata, az Iklad, a Nagykáta SE és a Jászberényi SE. Sajnos az első alkalomra sem a Nagykáta, sem a Jászberény nem tudott eljönni, így U10-es leány palántáinkra 3 találkozó várt. Mérkőzésről mérkőzésre bátrabbak lettek játékosaink, akik végig élvezve minden meccset teljesítették a délutánt.

A csapatunk balról jobbra: Lengyel Szófia Maja, Banya Lia Gréta, Tóth Hanna Dorina, Balog Miriam Diána, Sánta Lorena, Szendrei Dorka.

Az idősebbekkel egy csoportba került FC Hatvan két gárdája, az Iklad, a Tehetség SE és a salgótarjáni SBTC együttesei. Sajnos itt sem volt teljes a mezőny, így az SBTC távolmaradása miatt U12-es csapatunknak 4 találkozón kellett helytállnia. Bátor, ám még összeszokatlan és kissé csapdosó játékkal rukkoltak elő lányaink, akik az utolsó fordulóra kellemesen elfáradtak. A kezdeti megilletődöttség még bőven érezhető volt, hiszen többen is új szituációba kerültek, de ettől függetlenül büszkék vagyunk kis csapatunkra.

A csapat tagjai voltak: Banya Kitti, Maka Regina, Mezei Gerda, Kovács Maja, Pelczer Zoé, Potyen Anasztázia, Potyen Mercédesz, Berkes Manuella, Sztojka Hanna, Horváth Mirella.

Folytatás két hét múlva Jászfényszarun, ugyanis mi adunk otthont a második tornának!

Szép volt Lányok! Kitartóan tovább!

Leave a Reply