UP: DUDÁS DÉNES SZINTET LÉPETT

Újjá szervezett utánpótlásképzésünk első kirepülő játékosa a 2013-as születésű Dudás Dénes Illés, aki a nyári átigazolási szezonban a Vasas Kubala Akadémia U11-es alakulatához csatlakozott!

 

Több, mint két évvel ezelőtt új irányba tereltük egyesületünk utánpótlásképzését és egy új szellemiség mentén kezdtünk el dolgozni. Célunk nem volt más, mint környezetünk egyik ékszerdobozává válni, ahol minél több nálunk sportoló tehetségnek adhassuk meg azt, amire a továbblépésük érdekében szükségük van. Ennek a megkezdett építkezésnek nagy örömünkre idén nyáron az első fecskéi ki is repültek, ezzel utat törve majd az őket követőknek.

Dénes két évvel ezelőtt érkezett klubunkhoz, utánpótlás szakmai vezetőnkkel egyszerre, Nagykátáról. Így ő az elindult folyamataink legelejétől szereplője volt alakuló utánpótlásunknak.

Ez idő alatt, amit csak lehetett Dini elkövetett azért, hogy fejlődése töretlen maradjon, igyekezett korcsoportjának vezérévé válni a pályán és remek adottságaival minél többet segíteni a csapatnak.

Kitűnő technikai képzettségének, nagyszerű lövő technikájának és erejének, valamint játékértésének köszönhetően tavasszal figyelt fel rá a Vasas és hívta meg ismerkedésre Budapestre.
Az első benyomások jól sikerültek számára és a nyári átigazolási szezon zárása előtt hivatalosan is piros-kékbe öltözött Déneskénk!

Gratulálunk Dénesnek és szüleinek ehhez a nagyszerű mérföldkőhöz és szintlépéshez és kívánjuk, hogy rengeteg alázattal, kemény munkával, valamint szorgalommal minél magasabbra érjen majd fel, még büszkébbé téve egyesületünket és családját egyaránt!

 

Hajrá Dini, sok sikert kívánunk Neked és a Vasas családnak is! Büszkék vagyunk Rád!

Leave a Reply