U10: MEGKEZDŐDTEK AZ ŐSZI MTK PARTNEREGYESÜLETI TORNÁK

Szeptember 28-án csütörtök délután U10-es gárdánknak a Salgótarjáni úton volt jelenése, ahol megkezdődtek az idei szezon őszi MTK Budapest Partneregyesületi tornái.

Ezen a délutánon az U10-es korcsoporton volt a sort, így első körben ők mutathatták meg magukat és tudásukat a csütörtöki találkozók alkalmával. Nagyszerű, 14 csapatos létszámmal zajlott le az idei ősz első eseménye, melyen a partneregyesületünk csapatain kívül jelen voltak még a RAFC, a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, a Pápa, a Pécel, a BMC, a KISE, az Abonyi-KID FC, a Halásztelek és a Budakalász korosztályos gárdái is.

A csapat tagjai voltak: Prepok Máté, Dóczi Dániel, Veres Ádám, Mezei Zsolt, Hornyák Nimród, Nagy Milos, Ballagó Alex, Fehér László, Vitányi Dávid.

Jól kezdődött számunkra a délután és győzelemmel tudott csapatunk rajtolni, de a következő két mérkőzésen kicsit megtorpant a lendület és két szoros vereséggel folytattuk. A negyedik mérkőzésre sikerült rendet tenni a sorok között és a fejekben is, így a hátralévő csoportmérkőzéseket magabiztosan hozta a csapat, melynek köszönhetően a 3. helyen végeztünk a ‘B’ jelű hetesben. Helyezésünk azt is jelentette, hogy a másik csoport harmadikjával mérkőzünk meg az ötödik helyért. Végül egyesületünk – büntetőkkel – a nagyon előkelő 5. helyet szerezte meg a 14 csapatos tornán. Az első az MTK Budapest U10, a második helyen a Gödöllői SK, míg a bronzérmes partneregyesületünk U9-es gárdája lett. 

Csoportmérkőzések:

JVSE – Péceli SSE 2:1
Gödöllői SK – JVSE 1:0
JVSE – MTK Budapest U9 0:2
KISE – JVSE 0:2
JVSE – BMC 3:0
Balassagyarmat – JVSE 1:2

5. helyért:

Halásztelek U10-U11 – JVSE 2:2 Büntetők után: 5:6

Külön öröm számunkra, hogy ezt az eredményt három fiatalabbal a csapat soraiban tudtuk elérni! Gratulálunk a fiúknak, csak így tovább!
Folytatás egy hét múlva az U11-es korosztály versenyével.

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

Az 5. hely a mezőnyt tekintve nem számít rossz eredménynek a 14 csapatból, bár így is bőven maradt a srácokban érzésem szerint. Két, három mérkőzésnek el kellett telnie mire sikerült felvennünk a ritmust és végre elkezdtünk játszani. Az utolsó találkozókhoz érve már nagyon tetszetős támadásokat vezettünk, amiket ha rendszeressé tudnánk tenni akkor sok nagy siker elé nézhetne alakulatunk.

 

Leave a Reply