U8-U9: HIBÁTLAN FOLYTATÁS A KÖLYÖKLIGÁBAN

Október 1-én folytatódtak a Kölyökliga küzdelmei U9-es és U8-as csapataink számára.

Az újpesti Bánka Kristóf Sportközpontban volt jelenése vasárnap mindkét gárdánknak. Idősebb, U9-es csapatunkra ismét két találkozó várt, míg kisebb korcsoportunknak ezúttal három mérkőzésen kellett helytállnia a legjobb tudása szerint.
Nagy örömünkre ifjú titánjaink mind az öt találkozó után győzelemmel hagyták el a pályát!

U9 Kölyökliga, B csoport, 2. forduló

ASI DSE – JVSE 2:3
Gólszerzőink: Vitányi D. (2), Molnár P.

JVSE – Barca Academy Hungary 9:2
Gólszerzőink: Vitányi D. (4), Hornyák N. (2), Kolozs N. (2), Molnár P.

U8 Kölyökliga, 2. forduló

JVSE – Vác VLSE 5:1
Gólszerzőink: Csikós D., Kovács B., Barna J., Rezes M., Lőrinci B.

4 Trainerz-BKV – JVSE 4:5
Gólszerzőink: Barna J. (3), Csikós D. (2)

JVSE – Viadukt SE Biatorbágy 4:2
Gólszerzőink: Csikós D., Kovács B., Ballagó M., Belovai G.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Gratulálok csapatainknak, mert újabb hibátlan fordulót tudhatunk magunk mögött, igaz, ez most inkább csak az eredményekben mutat jól. Sajnos U9-eseinknek nagyon rossz napjuk volt ebben a fordulóban. Szinte mindenki alul múlta önmagát egyéni teljesítményekben, csapatjátékban is mélyen tudásunk alatt teljesítettünk ezen a két mérkőzésen. Ma így a pályán látottakkal nem voltam elégedett. Bízunk benne most voltunk a legmélyebben és a hátralévő fordulókban újra örülhetünk sziporkázó játékunknak is.
U8-as palántáinkra embertelen próbatétel várt, zsinórban, pihenő nélkül három találkozót daráltunk le, tehát összesen 90 perc várt a srácokra. Az első meccsen ötletesen, nagy elánnal kezdtünk és magabiztosan tudtunk teljesíteni. Innentől el is indultunk lefelé, ami a játékban mutatottakat illeti, ahogy fáradtunk úgy hoztunk egyre több olyan rossz döntést és megoldást, amire nem voltunk rákényszerítve ellenfeleink részéről. A kapott góljainkat mind szinte ajándékba adtuk ellenfeleinknek. A 4 Trainerz ellen egy nagyon kiélezett összecsapást kellett megvívnunk, ami akár elsülhetett volna fordítva is, míg az utolsó Viadukt elleni találkozón, már a játékosaink többsége várta a nap végét. Bővebb kerettel érkeztünk, mint szoktunk, próbáltam is forgatni a társaságot, de az erőltetett menet, így is rendesen megfogta a csapatot. Külön gratulálok két fiatalabb játékosunknak, Lukács Botinak, aki először szerepelt 4+1-ben és a Kölyökligán, valamint Ballagó Márkónak, aki 2018-asként megszerezte első gólját is a sorozatban.”

Leave a Reply