UP: NAGY MARCELL SZINTET LÉPETT

Megtörtént az első hivatalos játékosmozgás köztünk és partneregyesületünk, az MTK Budapest között! Nagy Marcell, 2014-es születésű kapusunk a nyári átigazolási időszakban csatlakozott a kék-fehérek U10-es alakulatához!

 

2022 februárjának közepén jelentettük be, hogy egyesületünk életében fontos mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis újjászervezett, kiemelkedő utánpótlásképző munkánknak köszönhetően az MTK Budapest Sándor Károly Labdarúgó Akadémia hivatalos együttműködő partnerei lettünk.
Eme együttműködésnek köszönhetően tehetséges játékosainknak folyamatosan lehetősége van, hogy megmutassák magukat a budapesti klub tréningjein, partneregyesületi tornáin, valamint biztosítva van számukra a továbblépés esélye is, ha megfelelnek a feléjük támasztott kritériumoknak.

Ezzel a nagyszerű sansszal sikerült élnie 2014-es csapatunk stabil pontjának, Nagy Marcellnak.

 

Marci másfél évvel ezelőtt, 2022 telén került egyesületünkhöz. Félelem nélküli, buzgó kissrácként került hozzánk, aki akkor kezdett el igazán ismerkedni a labdarúgással. Már az első alkalmakkor is látszódott, hogy van benne potenciál, de akkor még nem a kapuban képzelte el magát. Az idő előrehaladtával egyre jobban orientáltuk Marcit a kapu felé, mely így utólag kiderült, egy nagyszerű döntés volt. Hamar csapatunk egyik alappillére lett és tornáról tornára nagyszerű teljesítménnyel segítette brigádunkat a szebbnél szebb eredmények elérésében.

Erre természetesen a kék-fehéreknél is felfigyeltek és Marci megkapta a lehetőséget a folyamatos edzéslátogatásra, amely után idén nyáron szintet lépve csatlakozott is az MTK Budapest keretéhez!

 

Gratulálunk Marcinak és szüleinek, ehhez a nagyszerű váltáshoz és ugráshoz, valamint kívánunk sok-sok sikeres évet az MTK színeiben! Tegyél minket még sokszor igazán nagyon büszkévé!

Hajrá Marci, hajrá MTK család! Büszkék vagyunk rád!

Leave a Reply