U15: MAGABIZTOS GYŐZELEMMEL INDÍTOTTUK A FUTSAL SZEZONT

Péntek késő délután U15-ös brigádunk Vecsés felé vette az irányt, hogy a helyiek csapata ellen elindítsa a 2023/24-es Pest vármegyei futsal szezonját.

A mérkőzést csapatunk nagyon jól kezdte, már az első percben sikerült gólt szerezni, mely találat meghozta a fiúk kedvét és a találkozó végéig nagyon magabiztosan és tetszetősen játszva arattak fölényes sikert.

Pest vármegyei U15-ös futsalbajnokság, A-csoport 1. forduló

Futsal Vecsés – Jászfényszaru VSE 0:10 (0:4)
Gólszerzőink: Horváth Á. (5), Elek B. (2), Józsa B., Erdei L., Hegedűs K.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Nagyszerűen kezdtük a találkozót, már az első perctől kezdve látszott, hogy a srácok nagyon élvezik a játékot. Az első találat nagy lökést is adott nekik, mely után végig nagy iramot diktálva nyomták végig a 70 percet. Szuper támadásokat vezettek, nagyon együtt voltak végig, sok mindent valósítottak meg a megbeszéltekből és folyamatos veszély alatt tudták tartani ellenfelünk kapuját. Jó volt nézni kívülről is ezt a mérkőzést és produkciót. Voltak apró hibák, hiányos technikai megoldások, de első mérkőzésnek a teremben ez most tökéletes volt. Bízom benne, hogy nagy lökést ad ez a magabiztos rajt a fiúknak és önbizalommal telve lépnek majd pályára a következő találkozón. Gratulálok a csapatnak, maximálisan megérdemelt győzelmet arattak még ilyen arányban is!”

Leave a Reply