U11: MTK PARTNEREGYESÜLETI TORNÁN JÁRTUNK

Október 5-én, csütörtökön ismét a Salgótarjáni útra látogattunk, ahol ezúttal az U11-es korcsoportnak szervezett partneregyesületi megmérettetést az MTK Budapest.

Ezúttal a 2013-as korosztály versenyére került sor Budapesten, így másod ízben ők mutathatták meg magukat és jelenlegi tudásukat a délutáni torna alkalmával. A második rendezvény mezőnye 12 csapatos volt, melyen az MTK Budapest két gárdáján kívül jelen voltak még az ASI DSE, a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, a Pápa, a Pécel, a KISE, a Kaposvár és a Budakalász korosztályos alakulatai is.

A csapat tagjai voltak: Danyi Kevin, Kovács Ferdinánd, Antal William, Nagy Milos, Mezei Gyula, Füzik Béla, Dóczi Dániel, Prepok Máté, Járadi József Benedek (TSE), Czakó Erik.

Ismét sikerült győzelemmel rajtolnunk a délután első mérkőzésén, sőt végig igazán jól teljesítettek lurkóink és a csoportban csak a Gödöllői SK és partneregyesületünk U10-es csapatával szemben maradtunk alul. Eredményeink alapján a ‘B’ jelű hatos 3. helyén végeztünk, mely azt is jelentette, hogy akár csak egy héttel korábban a fiatalabb brigádunk, úgy most az idősebbek is az ötödik helyért játszhattak a folytatásban. A partneregyesületi torna utolsó találkozóján nagyon magabiztos játékkal, megérdemelten szereztük meg a nagyon előkelő 5. helyet a 12 csapatot felvonultató viadalon. Az első helyezést a kék-fehérek U11-es alakulata érte el, a második helyen a Dunakeszi végzett, míg a dobogó harmadik fokára az MTK Budapest U10-es srácai értek fel. 

Csoportmérkőzések:

JVSE – Budakalászi MSE 2:0
KISE – JVSE 1:1
Gödöllői SK – JVSE 4:0
Pápai ELC – JVSE 0:1
MTK Budapest U10 – JVSE 3:0

5. helyért:

Balassagyarmat – JVSE 2:4

 

Külön öröm számunkra, hogy a délutáni menetelésből több U10-es játékosunk is kivette a részét, akik így a második tornán is bizonyíthattak!

Szép volt fiúk, így tovább!
Folytatás az U9-es korcsoport versenyével október 12-én.

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

Ezen a napon nem volt hiány akaratból és küzdőszellemből sem. Két mérkőzést veszítettünk el, de a csapat tartása mindvégig megmaradt. A további találkozókon nagy részben dominálni tudtunk, játszottunk és szép gólokat szereztünk. Külön dicséret illeti három fiatalabb játékosunkat, akik aktív részt vállaltak a jó eredmény elérésében.

Leave a Reply