Első alkalommal jártunk MTK-tornán

Április 21-én az U10-U9-es vegyes csapatunkkal tettünk eleget partneregyesületünk meghívásának, hogy egy 10 csapatos villámtornán képviseljük egyesületünket a Salgótarjáni úton. Rajtunk kívül a tornán szerepelt még az ASI DSE, az Asterix SE Érd, a Balassagyarmat SE, a Goldball ’94 FC, a Budakalász, a Gödöllői SK, a VS Dunakeszi, a Pápai ELC és természetesen házigazdánk csapata is.

Az U10-es korosztály versenyén ezúttal a Budakalászi MSE végzett a III. helyen, a VS Dunakeszi szerezte meg a II. helyezést és a Gödöllői SK játékosai vehették át az aranyérmeket a tornagyőzelemért. Csapatunk első alkalommal a 9. helyen végzett.

Mérkőzéseink:
Jászfényszaru VSE – MTK U9 1:3
Jászfényszaru VSE – VS Dunakeszi 1:4
Jászfényszaru VSE – Balassagyarmat SE 1:3
Jászfényszaru VSE – Pápai ELC 1:2
 
A 9. helyért:
Jászfényszaru VSE – Asterix SE Érd 4:3

A gyerkőceink kísérőjét, UP szakmai vezetőnket, Tarr Gergelyt kérdeztük a villámtornán tapasztaltakról: 
Örülünk, hogy képviselhettük klubunkat a partneregyesületek tornáján. Első alkalommal vettünk részt ilyen rendezvényen, mely remek tapasztalatokkal és tanulságokkal szolgált számunkra.
Félig-meddig fiatal csapatunk viszonylag szoros találkozókat játszott; sikerült minden alkalommal betalálni legalább egyszer az ellenfeleinknek, játékban sem voltunk túlzottan alárendelve szinte egyik találkozón sem.
Fiataljaink nagyon jól szerepeltek és húzták a csapatot, ennek köszönhetően ketten is ismét felhívták magukra a helyi szakemberek figyelmét, aminek külön örülök.
A legnagyobb hiányosságaink főként – a csapat nagy részére levetítve – a sebesség, a döntési gyorsaság, a labda nélküli munka és a játékon belüli területmenedzsment az adott szituációhoz alkalmazkodva, valamint erőnlétileg is elmaradunk az ilyen intenzív mérkőzéseken a többi csapattól. Ezeken dolgozunk tovább. Bízom benne, hogy a játékosok is tanultak ezekből az összecsapásokból, és megértik végre az edzéseken való sokkal keményebb munka, és az elmondottakra való figyelés fontosságát.

További fotók az eseményről ide kattintva.

Leave a Reply