TAB! 2022 – U9: 1. hely a 8 csapatos mezőnyben

A délelőtt folyamán a legkisebbekkel párhuzamosan az U9-es korosztály kergette a labdát a gyönyörű centerpályánk gyepén.

Itt 8 csapat és 7 egyesület csapott össze, ahol szintén két alakulattal szerepeltünk egy késői visszamondás miatt. Az U9-esek versengésében az Eger SE, Újpest FC, FC Hatvan, SZAC Budapest, Jászapáti VSE és a Jászárokszállás VSE egyesületei szerepeltek még csapatainkon kívül és vetette bele magát két csoportban a 18 perces küzdelmekbe. 


fotó: Glonczi Rudolf


Ebben a korosztályban is rengeteg ügyes egyéni teljesítményre lehettünk figyelmesek, emellett nagyszerű csapatmunkákat is lehetett már látni, valamint akadtak kiélezett és nagyon izgalmas találkozók is.


fotó: Glonczi Rudolf


Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Kék csapatunk nagyot alakítva a délelőtt folyamán 100 százalékos teljesítménnyel jutott a döntőbe, ahol egy végletekig kiélezett találkozón az egri barátaink ellen, végül a mérkőzés vége előtt nem sokkal eldöntve, itthon tartotta az első helyért járó kupát. Gratulálunk lurkóinknak és természetesen minden további csapatunknak, játékosunknak!


fotó: Glonczi Rudolf


Az U9-es versengés helyezettjei
I. Jászfényszaru VSE Kék

II. Eger SE
III. Újpest FC

A torna további sorrendje és eredményei a következő linken tekinthetőek meg: https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665686231


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Prepok Máté /JVSE Kék/
A torna legjobb kapusa: Dencső Olivér /FC Hatvan/
A torna legjobb játékosa: Szabó Zente /Eger SE/
A torna legjobb hazai játékosa: Nagy Marcell /JVSE Kék/

 

Utánpótlás labdarúgás  |  Tisztelet a Bátraknak kupa  |  2022 10 30  |  18.35

Leave a Reply