TAB! 2022 – U7: akadémiák mögött a III. helyen

Vasárnap reggel rengeteg lurkó szállta meg sporttelepünket azzal a céllal, hogy a Tisztelet a bátraknak! 2022-es versengésének keretein belül focizzon egy jót a gyönyörű napsütéses időben és megmérettesse magát a nap folyamán. 

Az U7-es korosztályban 10 csapat, két csoportban vetette bele magát a 12 perces küzdelmekbe, melyen egyesületünk két gárdával is szerepelt.


fotó: Glonczi Rudolf


A versengés igazán változatosra sikerült, 8 egyesület képviseltette magát a legkisebbek versenyén, ahol nagyon jó és eltérő futballt képviselő csapatok fogadták el a meghívásunkat. Partneregyesületünk, az MTK Budapest csapatán kívül vendégeskedett nálunk a DVSC Labdarúgó Akadémia, az Újpest FC, a Gödöllői SK, kecskeméti és egri barátaink, az SC Hírös-Ép és az Eger SE, valamint a jászberényi Tehetség SE.

Helyezéstől függetlenül rengeteg kis bajnokkal és ügyes kis focistával találkoztunk nem csak a délelőtt, hanem az egész nap folyamán, akik egytől egyig bizonyították, hogy mennyire is szeretik ezt a sportágat és mennyire keményen dolgoznak céljai elérésének érdekében. Szerencsére nem láttunk szomorú szempárokat, mindenki széles mosollyal, vidáman távozott tőlünk, mi pedig igyekeztünk minden kis focista erőfeszítéseit megjutalmazni egy-egy érem formájában.


fotó: Glonczi Rudolf


U7-es Fehér csapatunkat nagy részben újoncaink alkották, akik igyekeztek minél ügyesebben és bátrabban mozogni, valamint helytállni. Kék csapatunk a csoport utolsó találkozóján kicsit enerváltabban szerepelve játszott egy végletekig kiélezett csoportdöntőt a DVSC Fehér brigádjával, melyből debreceni vendégeink jöttek ki jobban, így az elődöntőben az MTK Budapesttel csaptak össze gyerkőceink. Nagyon jó találkozót hozott ez az összecsapás is, melyen végül alulmaradtak legényeink, így a bronz meccs várt rájuk, melyet végül magabiztosan hoztak a Gödöllővel szemben.


fotó: Glonczi Rudolf


Az U7-es versengés helyezettjei
I. MTK Budapest
II. DVSC LA Fehér
III. Jászfényszaru VSE Kék

A torna további sorrendje és eredményei a következő linken tekinthetőek meg: https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665667622


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Pintér László /SC Hírös-Ép/
A torna legjobb játékosa: Pelles Zétény /DVSC LA Fehér/
A torna legjobb hazai játékosa: Csikós Dominik /JVSE Kék/

 

Utánpótlás labdarúgás  |  Tisztelet a Bátraknak kupa  |  2022 10 28  |  12.00

Leave a Reply