TAB! 2022 – U11: hasznos találkozók a lábakban

A délelőtt alatt nem csak a center pályánkon zajlottak a küzdelmek, ugyanis az U11-es versenyre érkező csapatok edzőpályánkat vették birtokba.

Itt 10, különböző és eltérő stílust képviselő csapat csapott össze és tette igen színessé ennek a korcsoportnak a versenyét. A küzdelmek két csoportban zajlottak a 15 perces mérkőzéseken.


fotó: Glonczi Rudolf


Itt csapatunkon kívül vendégül láttuk a II. kerület UFC, a SZAC Budapest, a megyei Abádszalóki SE, Jászberényi FC, Tehetség SE és Kisújszállási SE csapatait, valamint jó nagy túrával érkezett még hozzánk a Debreceni Sportiskola és a szigetvári Kell egy csapat alakulatai is. Rengeteg szoros összecsapást hozott az U11-esek küzdelme, sok esetben csak 1-1 gól döntött az egyik fél javára, a helyosztóknál pedig háromszor is a szétlövés hozott csak eredményt.


fotó: Glonczi Rudolf


Brigádunk jól indította a napot és győzelemmel rajtolt, majd ez a lendület sajnos el is fogyott és végül mindig rosszabbul jött ki összecsapásaiból. Végül a 7. helyért vívott mérkőzésen büntetőkkel sikerült a számunkra nem ismeretlen Tehetség SE csapatát megelőzni. A nap kiélezett összecsapásaiban egyetlen egyesület bizonyult kakukktojásnak, a II. kerület UFC gárdája, impozáns teljesítménnyel, mindössze két gólt kapva teljesítette a napot és aratott rajt-cél győzelmet, így a tavaly még egy évvel fiatalabbként begyűjtött elsőségét, idén meg tudta védeni. Gratulálunk nekik teljesítményükhöz, ahogyan köszönjük szigetvári barátainknak is, hogy vállalták a korai indulást, a nagy távolságot azért, hogy részesei lehessenek rendezvényünknek!

Az U11-es versengés helyezettjei
I. II. kerület UFC
II. Debreceni Sportiskola
III. Abádszalóki SE

A torna további sorrendje és eredményei a következő linken tekinthetőek meg: https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665686619


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Ababou Mouloud /II. kerület UFC/
A torna legjobb kapusa: Vékony Milán /Debreceni Sportiskola/
A torna legjobb játékosa: Réti Benedek /Abádszalóki SE/
A torna legjobb hazai játékosa: Czakó Erik


fotó: Glonczi Rudolf

 

Utánpótlás labdarúgás  |  Tisztelet a Bátraknak kupa  |  2022 11 01  |  18.30

Leave a Reply