TAB! 2022 – U8: tornagyőzelem délután is

A délelőtti nagyüzem után sem volt megállás, hiszen épphogy befejeződtek az ottani küzdelmek, már érkeztek is az új csapatok, hogy megmérkőzhessenek a délutáni U8-as és U10-es tornákon. 

Az U8-as küzdelmek rajtoltak korábban, melyek a center pályánkon zajlottak. 2 csapattal képviseltettük magunkat, hogy a késői visszalépések okán egyik vendég csapatunk se szenvedjen hátrányt a mérkőzések és a játékidők tekintetében, viszont sajnos így is utolsó pillanatban betegségek miatt végül kiesett egy gárda, így 9 együttessel zajlott le a korosztályos küzdelem. 


fotó: Glonczi Rudolf


Igazán változatos társaság gyűlt össze itt is, ahol a DVSC LA két csapattal, az Eger SE, a Szolnoki MÁV UFC, a SZAC Budapest, az FC Hatvan és az Újpest FC szerepelt saját gárdáinkon kívül. Kiélezett, nagyszerű és izgalmas összecsapásokat és tetszetős egyéni teljesítményeket láthattak a lelkesen szurkoló szülők és hozzátartozók, ami pedig ennél is fontosabb, minden gyerkőc kellemesen elfáradva és jókedvűen térhetett haza.


fotó: Glonczi Rudolf


Nagyon büszkék vagyunk minden játékosunkra, hogy szépen helytállva sokszor már erőn felül, a délelőtti szereplés után, teljesítve is mosolyogva nyomták végig a tornát végletekig kifacsart állapotban.

Mellette nagy öröm és büszkeség egyesületünknek, hogy U8-as Fehér csapatunk döcögősen zajló csoportmérkőzései után, megrázva magát, óriási küzdelemben, egy végletekig kiélezett döntőben, a korcsoportos versengés 1. helyén végezett, valamint Vitányi Dávid révén a korosztály legjobb játékosának járó díjat is hazai játékos kaphatta meg.

Az U8-as versengés helyezettjei
I. Jászfényszaru VSE Fehér
II. DVSC LA Piros
III. DVSC LA Fehér

A torna további sorrendje és eredményei a következő linken tekinthetőek meg: https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665689771


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Rácz Péter /DVSC LA Piros/
A torna legjobb kapusa: Balogh Péter /DVSC LA Fehér/
A torna legjobb játékosa: Vitányi Dávid /JVSE Fehér/
A torna legjobb hazai játékosa: Hurubán Áron /JVSE Fehér/


fotó: Glonczi Rudolf


Gratulálunk minden lurkónknak, aki a délután folyamán képviselte családunkat!

Utánpótlás labdarúgás  |  Tisztelet a Bátraknak kupa  |  2022 11 01  |  19.15

Leave a Reply