U10: a szezon első őszi MTK-tornáján jártunk

Budapestre utaztunk, hogy a 2022/2023-as szezon második őszi partneregyesületi tornáján is részt vegyünk ezúttal az U10-es korosztályban. 

Rajtunk és a házigazda MTK Budapest gárdáin kívül az ASI DSE, a Balassagyarmati Palóc Farkasok, a Budakalász, a Pápai ELC, a VS Dunakeszi, a Gödöllői SK és a Halásztelek csapatai, valamint focistái érkeztek erre a délutánra, hogy megmérkőzzenek egymással.


fotók: Flink Mihály/MTK Budapest


A 10 csapat, két csoportban versenget, majd a csoportmérkőzések után az ott megszerzett helyezéseknek megfelelően a helyosztókkal folytatódott a rendezvény a szitáló ködben. Sok szoros, izgalmas mérkőzést hozott a torna, ahol végül MTK-s házidöntő volt, míg a 3. és a 4. helyen a Gödöllő és a Pápa osztozott meg.

 


fotó: Flink Mihály/MTK Budapest


Csapatunk nem a legszebb arcát és a legjobb formáját hozta szerdán, sőt elég rosszul sikerült délutánt fogtak ki lurkóink, akik ezen az alkalmon vajmi keveset mutattak meg magukból, a játékból és küzdeni akarásból, így 9-10. helyen fejezték be az U10-es partneregyesületi tornát.

 


fotó: Flink Mihály/MTK Budapest


Gratulálunk minden csapatnak és ismét is köszönjük a meghívást. Ezen a héten az U11-es korosztályos küzdelmekkel folytatjuk majd.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia napi összefoglaló bejegyzése, képgalériával együtt ide kattintva tekinthető meg.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 11 17  |  9.20

Leave a Reply