U7 & U8: szeptember legjobbjai átvették díjaikat

Hónapról hónapra, minden korosztályunkban átadjuk a JVSE legjobb játékosa díjat, ezzel elismerve labdarúgóink teljesítményét és motiválva őket a további fejlődésbe fektetett munkára.

Nézzük, hogy az őszi szezon első, teljes hónapjában kiket választott Tarr Gergely a legjobbaknak:

U7: Mok Benjamin

Tarr Gergely: Benji a 2016-os korcsoportunk egyik szépreményű tagja. Amikor csak lehet mindig ott van edzéseken és a mérkőzéseken is egyaránt. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy megy mint egy gép, amikor a pályán van, de az is hozzátartozik, hogy kora miatt még sokszor kicsit elvarázsolódik a pályán és az edzések alkalmával is.  Ha ezen át tudunk idővel szépen lendülni, akkor sokkal többet is képes lesz majd magából kihozni és a tanultak is sokkal mélyebben fognak lerakódni nála. Lelkesedésében nincs hiány, a többi már a munkán és rajta áll. Gratulálok szeptemberben nyújtott teljesítményéhez.

U8: Hornyák Nimród

Tarr Gergely: Nimród az igazi maximalista, már ami az edzéseket és a rá vonatkozó tornákat, mérkőzéseket jelenti. Ott van minden tréningen és a teljes szezont tekintve is csak ritkán hiányzik. Ennek köszönhetően rengeteget fejlődött: rövid időn belül sok minden ragadt meg neki és ezekből a pályán is egyre több mindent tud alkalmazni. Technikailag is rengeteget fejlődött, ahogyan edzéseken a mentalitására sem lehet panasz. Mérkőzések alkalmával van még kis hiányérzetem, hogy az edzésen látott akarás és szenvedély részéről nem mindig jön elő “téthelyzetben”, ahogyan a döntések terén is kicsit bizonytalanabb, ha nem csak egymás között vagyunk. Bízom benne, hogy ezen mihamarabb átlendül, mert akkor a későbbiekben nagyszerű dolgokat fog felvinni a pályára, így a csapat is rengeteget profitálhat játékából. Azt tudom mondani, hogy csak így tovább és gratulálok neki a díjhoz.

 


fotó: Tarr Gergely


Gratulálunk játékosainknak! Csak így tovább!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 11 17  |  12.50

Leave a Reply