U10-U11: KEZDETÉT VETTE AZ IDEI KÖLYÖKLIGA TAVASZI SZEZONJA

Március első vasárnapján folytatódtak a Kölyökliga küzdelmei, melyben U10-es csapatunk a felsőházban, míg U11-es alakulatunk az alsóházban szerepel a tavasz folyamán.

Fiatalabbjaink az őszi eredmények után a legjobb 5. helyezést elért csapatként vívták ki a jogot a felsőházi szereplésre, U11-eseink viszont gyengébb első féléves produkciójuk okán csak az alsóházban folytathatják a tavaszi félszezon alatt.
Az első U10-es fordulóba U9-es lurkóink is becsatlakoztak, hogy újabb értékes 6+1-es tapasztalatokat gyűjthessenek fejlődésük érdekében. Mindkét együttesünk felemás eredményeket tud felmutatni a nyitó hétvégén, ám kisebbjeinket illeti ezért inkább dicséret, míg idősebb csapatunk tudása alatt teljesített.

U10 Kölyökliga, Felsőház, 1. forduló

Gloriett SE – JVSE 3:2

JVSE – Gödi SE 6:3

U9-U10 vegyes brigádunk: Mezei Gerda, Molnár Péter, Barna János, Hurubán Áron, Prepok Máté, Vitányi Dávid, Dóczi Dániel, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Rezes Gergő, Nagy Milos, Szalontai J. Noel, Tóth Donát, Dudás Dominik.

U11 Kölyökliga, Alsóház, 1. forduló

Jászberényi FC – JVSE 6:0

JVSE – 4 Trainerz-BKV 6:3

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

Mindkét korosztályban felemás eredmények születtek ebben a fordulóban. Előbb U10-es brigádunk játszotta le mérkőzéseit, ahol végig sorcseréket eszközöltünk az U9-es gárdánkkal karöltve. A mérkőzések nagy részét uraltuk, játékban domináltunk, helyenként pedig nagyon tetszetős játékkal rukkolt elő megfiatalított csapatunk és ami a legfontosabb mindkét összecsapáson az első perctől az utolsóig mi játszani akartuk a játékot. Kár az első találkozónkért ahol elkerülhető és buta gólokat kaptunk, amiket jobb helyezkedéssel, több kommunikációval könnyedén megúszhattunk volna, viszont a második mérkőzése a fiúknak nagyon rendben volt. Összességében gratuláció illeti U9-U10-es vegyes alakulatunkat, akik kitettek magukért.
U11-es játékosaim sok gratulációt nem tehettek zsebre, talán a szezon leggyengébb produkciójával nyitottunk az első összecsapásunkon a jászberényi együttes ellen. Sajnos végig akaratgyenge hozzáállás, nulla futás jellemezte a „játékunkat”. Szinte mindenki mélyen tudása alatt teljesített. Szerencsére 40 perc pihenőnk volt a következő találkozóig, így volt időm és megpróbáltam a fejekben rendet tenni. Ez a második mérkőzésen 20 perc futballt eredményezett.”

U11-eseink: Prepok Máté, Tóth Donát, Dudás Dominik, Dudás Dénes, Antal William, Nagy Milos, Balogh Máté, Dóczi Dániel, Mezei Gerda.

Leave a Reply