U11: EZÜSTÉREM A JNSZ VÁRMEGYEI FUTSAL TORNÁN

Vasárnap U11-es csapatunk a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei igazgatóság által szervezett futsal tornán vett részt Szászberken.

U11-eseink vasárnap kora délután Szászberken léptek pályára a JNSZ vármegyei igazgatóség által szervezett futsal tornán. A korosztály mezőnyében nyolc csapat vett részt, akiket két csoportra osztottak a szervezők. A csoportküzdelmek után a négyesek élén végzett gárdák játszhatták a döntőt, míg a másodikok a bronzmérkőzésen léptek még pályára. Rajtunk kívül még a szolnoki Szanda Focisuli két csapattal, a jászberényi TSE két alakulattal, a Tiszaföldvár, a Mezőtúr és a szolnoki Lurkó Focimánia vett részt a megmérettetésen. Együttesünk nagyon magabiztosan teljesített a csoportmérkőzések alatt, viszont a döntőben végül alulmaradtak, így a torna második helyén végeztek.

Ezüstérmes alakulatunk: Mezei Gerda, Szalontai J. Noel, Czakó Erik, Rezes Gergő, Antal William, Nagy Milos, Dóczi Dániel és Molnár Bátor.

JNSZ Vármegyei Futsal Torna U11
Csoportmérkőzések:

Tehetség SE I. – Jászfényszaru VSE 0:9 (0:4)
Gólszerzőink: Antal W. (6), Nagy M. (2), Czakó E.

Jászfényszaru VSE – Szanda Focisuli SE II. 5:1 (1:0)
Gólszerzőink: Antal W. (2), Czakó E., Mezei G., Öngól.

Jászfényszaru VSE – Mezőtúri AFC 3:1 (1:1)
Gólszerzőink: Czakó E. (2), Antal W.

Fiataljaink mindhárom csoportmérkőzésüket megnyerték, így veretlenül végeztek a csoport első helyén, ami azt jelentette, hogy döntőt játszhattunk a folytatásban.

Döntő:

Szanda Focisuli SE I. – Jászfényszaru VSE 8:1 (6:0)
Gólszerzőnk: Antal W.

Együttesük így a 8 csapatos megmérettetés 2. helyén végzett és szerezte meg ezzel a teljesítménnyel az ezüstérmet. 

A torna végeredménye:

I. Szanda Focisuli SE I.
II. Jászfényszaru VSE
III. Tiszaföldvár SE
IV. Szanda Focisuli SE II.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“A szezon utolsó termes eseménye ezüstérmet hozott az U11-es csapatomnak. A csoportküzdelmek alatt a magabiztosság jellemezte a brigádomat, ami az eredményeken is
meglátszódott. Ellenben a mutatott játék képe elmaradt az általam elvárttól. A döntőben ez kevésnek is bizonyult a jó erőkből álló Szanda focisuli ellen, bár a végeredmény rosszabbul néz ki, mint ahogy a játék képe festett. Ettől eltekintve gratulálok az egész csapatnak! Örülök, hogy egy jó eredménnyel zártuk a téli időszakot.”

Leave a Reply