U15: GYŐZELEM A JNSZ VÁRMEGYEI FUTSAL TORNÁN

Serdülő csapatunk vasárnap Rákóczifalván szerepelt a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei igazgatóság által szervezett futsal tornán.

U15-ös alakulatunk vasárnap reggel Rákóczifalva felé vette az irányt, hogy a JNSZ vármegyei igazgatóség által szervezett négyes futsal minitornán vegyen részt. Ezen a napon mindenki mindenkivel összecsapott, hogy a végén így alakuljon ki a végső sorrend. A három találkozón ellenfeleink között volt a Tiszaföldvár, a szolnoki Lurkó Focimánia és a jászberényi TSE korosztályos csapata is. Gárdánk nagyszerűen teljesített a megmérettetésen, melynek végeztével aranyérmekkel a nyakukban térhettek haza fiaink.

JNSZ Vármegyei Futsal Torna U15

Jászfényszaru VSE – Tehetség SE 6:2 (5:2)
Gólszerzőink: Barna V. (3), Matányi H. (2), Erdei L.

Tiszaföldvár SE – Jászfényszaru VSE 2:2 (1:0)
Gólszerzőink: Józsa B., Barna V.

Lurkó Focimánia FK – Jászfényszaru VSE 1:3 (0:3)
Gólszerzőink: Matányi H. (2), Nagy Zs.

Serdülőink veretlenül, 7 szerzett ponttal, két győzelemmel és egy döntetlennel nyerték meg a 4 csapatos vármegyei minitornát!

A torna végeredménye:

I. Jászfényszaru VSE
II. Tiszaföldvár SE
III. Lurkó Focimánia FK
IV. Tehetség SE

Torna győztes csapatunk: Erdei Levente, Matányi Hunor, Nagy Zsombor, Barna Viktor, Józsa Bence, Rácz Balázs Viktor, Krekács Noel Donát és Maka József Rikárdó.

Értékelés: Nyilatkozat
Megbízott kísérő: Lakatos Zsolt

“Nagyon örülök, hogy az első meccstől kezdve nagy elánnal játszottak a fiúk. Nem nagyon volt megállás a csapat részéről, remekül teljesítettek a védekezésben és a támadóink is jól sáfárkodtak a helyzetekkel, a kínálkozó lehetőségekkel. Büszke vagyok arra, hogy egyetlen percre sem adtuk fel és küzdöttünk, harcoltunk minden találkozónk végéig. Szeretnék gratulálni a TSE csapatának is, akik ugyan foghíjasabbak voltak a megszokottnál, de keményen teljesítették a napot, valamint nekik köszönhetően, a ‘földvár elleni győzelmükkel nem kellett számolgatnunk és a saját kezünkben volt sorsunk az utolsó mérkőzésen. Le a kalappal előttük a csapatunk nevében is, ahogyan minden dicséretet megérdemelnek a mi játékosaink is. Szép volt!”

Leave a Reply