U10-U11: LEZÁRULT AZ IDEI KÖLYÖKLIGA SZEZON

Április utolsó vasárnapján került sor az országos Kölyökliga sorozat zárófordulójára az U11-es és U10-es korcsoportok számára.

Mind a két együttesünkre vártak még izgalmak az utolsó két-két találkozó alkalmával is. Fiatalabbjainknak még meg volt az esélye, hogy akár a dobogót is megcsípjék a felsőház küzdelmeiben, míg idősebb alakulatunk két győzelemmel az alsóház élére ugarhatott.
U10-es csapatunk számára sajnos az első mérkőzés nem sikerült jól, így a lehetőség is elillant, viszont U11-es fiaink szuper napot fogtak ki és kétséget sem hagytak afelől, ki a legjobb ezen a napon!

Szomorkodásra semmi ok, nagyszerű ez az 5. hely is!

U10 Kölyökliga, Felsőház, 4. forduló

JVSE – Barca Academy Hungary 1:5

II. Kerület UFC – JVSE 1:3

Brigádunk végül a Felsőház 5. helyét szerezte meg a 18 csapatot felvonultató egész szezont átölelő sorozatban.


U11 Kölyökliga, Alsóház, 4. forduló

Viadukt SE Biatorbágy – JVSE 4:7

Ikarus BSE – JVSE 1:5

Alakulatunk 19 pontot gyűjtött a tavasz során és ezzel megnyerte az Alsóház küzdelmeit, mely összességében a 18 csapatos verseny 10. helyét jelenti számunkra.

Az Alsóház küzdelmeinek végső győztesei!

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“U10-es csapatunknak a felsőház 3. helye volt a tét az utolsó fordulóban. A sorsunk nem csak a saját kezünkben volt, nagyban függött a többi mérkőzés végkimenetelétől is. Az első mérkőzésünk elejét úgy kezdtük ahogyan azt elvártam, több helyzetet is kidolgoztunk, amiket sajnos nem váltottunk gólra, de egy egyéni villanásnak köszönhetően megszereztük a vezetést. Sajnos a félidő vége előtt egy rossz tolódásnak köszönhetően kiegyenlített az ellenfél. Mivel számunkra csak a győzelem volt elfogadható eredmény, így a hátsó alakzatot megbontva támadtunk, ami helyzetekben meg is mutatkozott, de gólokban nem. A Barca Academy együttese ezt ügyesen ki is használta, 2-3 passzból már a kapunkkal találták szembe magukat és 4 további gólt is szereztek. Második mérkőzésünket bár sikerrel vettük, látszódott a teljesítményeken az első mérkőzés lehangoló végeredménye. Összességében semmi ok a búslakodásra, hiszen a fejlődés megkérdőjelezhetetlen az őszi csoportmérkőzésekhez képest. Ez az 5. hely egy jó eredmény.
A fiatalabb csapatom fejlődéséhez hasonlóan nem volt ez másképp az U11-es brigádomnál sem. Egy ilyen hosszú bajnokság mutatja meg igazán, hogy egy csapat mennyit fejlődik egy szezon során. Mindkét csapat előttünk volt a tabellán a forduló előtt. A srácok a játék minden elemében felülmúlták mindkét gárdát és 5-10 perc rövidzárlatot leszámítva mindvégig kezükben tartották a párharcok irányítását. Természetesen jobb lett volna a felsőházban megmutatni magunkat tavasszal, de így is nagyszerű eredmény az alsóház 1. helye. Gratulálok mindenkinek!

Mi is gratulálunk az egész szezonban nyújtott teljesítményhez és a végső eredményekhez, szép volt skacok!

Leave a Reply