U11: LEZÁRULT A TAVASZI PARTNEREGYESÜLETI TORNÁK SOROZATA

Május 2-án, csütörtök délután az U11-es korosztály versenyével zárult az idei szezon partneregyesületi tornasorozata az MTK Budapest szervezésében.

Népesnek tekinthető, 12 csapatos mezőny jött össze a legidősebb korcsoportot érintő partneregyesületi torna keretein belül a Salgótarjáni úton. Rajtunk, valamint a házigazda MTK Budapest U10-es együttesén kívül jelen voltak még ezen a délutánon a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, az ASI DSE, az Abony, a Pécel, a KISE, a BVSC, a Maglód és a Budakalász korosztályos alakulatai is.

Mieink az ‘A’ jelű hatosba kerültek beosztásra, így öt csoportmérkőzés várt rájuk, melyeken nem volt más a cél, mint a továbbjutó helyek valamelyikének megszerzése. Ennek megfelelően jól is rajtolt gárdánk, bár néhol döcögött a gépezett, de a házigazdák elleni találkozóig nem találtunk legyőzőre. A csoportunk utolsó összecsapása nagy izgalmakat hozott, hiszen ezen dőlt el a második, egyben továbbjutást érő hely sorsa. Hiába a jó kezdés, végül ellenfelünk fordítani tudott és így lecsúsztunk az érmes helyezésekért folytatott további küzdelmekről.

Csapatunk: Czakó Erik, Balogh Máté, Antal William, Füzik Béla, Dóczi Dániel, Tóth Donát, Mezei Gerda, Nagy Milos, Vitányi Dávid, Járadi J. Benedek.

Csoportmérkőzések:

BVSC – JVSE 1:2
Abonyi KID FC – JVSE 1:1
Péceli SSE – JVSE 1:4
JVSE – MTK Budapest U10 0:6
JVSE – Balassagyarmati SE 2:3

Eredményeink után a csoportunk 3. helyén végeztünk, így a ‘B’ csoport harmadikja ellen kellett pályára lépnünk még egy találkozó erejéig. 

5. helyért:

JVSE – KISE 4:0

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Csapatom jó formáját tekintve az első három hely valamelyikét vízionáltam magunknak. Csoportunkból és lényegében az egész tornát tekintve magasan kiemelkedett az MTK U10-es alakulata, így a balassagyarmati együttessel küzdöttünk meg a továbbjutást érő második helyért. Nagy elánnal vetettük bele magunkat a csoport utolsó mérkőzésébe, a vezetést is megszereztük, úgy tűnt uraljuk a találkozót, aztán sajnos egy egyéni hibát követően egyenlíteni, majd később fordítani is tudott az ellenfél, így a 3. hellyel kellett beérnünk a csoportkör zárása után. A helyosztó mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült és magabiztos győzelemmel tudtuk befejezni a délutáni küzdelmeket. Összeségében nézve nem teljesen tudtuk a hetek óta tartó jó formánkat átmenteni erre a megmérettetésre, így ez most az 5. helyre volt elegendő.

Leave a Reply