U8-U9: ZÁRULT A KÖLYÖKLIGA 2023/24-ES SZEZONJA

Május első vasárnapján került megrendezésre a 2023/2024-es Kölyökliga szezon utolsó játéknapja az U9-es és U8-as korosztályok számára.

Mindkét alakulatunkra igazán fontos hétvége várt az utolsó fordulóban is. 2015-ös brigádunknál a bajnoki cím begyűjtése és bebiztosítása volt a tét, míg fiatalabbjainknak is meg volt még a matematikai esélye a korosztályos dobogóra való odaérésre.

Idősebbjeink mindkét találkozójukon ellentétes félidőket produkáltak. Már az első Viadukt elleni összecsapáson is kicsit kapkodóan kezdtek és nagyon szoros első 15 percet zártak. Végül a második játékrészben erőre kapva, saját játékunkat előtérbe helyezve magabiztos sikerrel vették az első akadályt, mely után jött is a hír, hogy nem csak a találkozót, hanem a korcsoport idei kiírását is megnyerték lurkóink! A második mérkőzésen így már kissé dekoncentráltak voltak a fiúk, így ismételten egy szétszórt első félidőt produkálva mentek szoros eredménnyel pihenésre, majd a fordulás után ismét rendbe kapva a sorokat, végül nagyon magabiztosan őrizték meg egész szezonon át tartó veretlenségüket!

U8-as együttesünkre ezúttal csak két összecsapás várt a KLC csapatának távolmaradása okán. A fiúk nagyon rossz napot fogtak ki, szinte alig lehetett ráismerni alakulatunkra a két mérkőzés alatt, enerváltan, csapkodóan és kevés játékot a pályára víve teljesítettek. Ennek okán két vereséggel búcsúztunk az idei szezontól, mely eredmények után végül visszacsúsztunk a tabella 7. helyére.

Bajnokcsapat!

U9 Kölyökliga, Felsőház, 4. forduló

Viadukt SE Biatorbágy – JVSE 3:6

JVSE – UTE LA 7:3

Csapatunk ezzel az újabb két győzelmével végül veretlenül, ősszel és tavasszal is minden mérkőzését megnyerve végzett a felsőházi küzdelmek első helyén és megvédte tavalyi bajnoki címét!

A bajnokcsapatunk tagjai a 2023/2024-es szezonban: Vitányi Dávid, Hornyák Nimród, Dudás Dominik, Molnár Péter, Hurubán Áron, Hurubán Áhim, Szládik Milán, Bozai Sebestyén, Ballagó Alex, Kolozs Nimród, Peregi Szabolcs, Török Ádám, Barna János és Kovács Botond.


U8 Kölyökliga, 8. forduló

Mészöly Focisuli SE – JVSE 8:3

Mercedes KLC – JVSE 0:3

JVSE – VS Dunakeszi 2:4

Fiatalabb alakulatunk nem a legszebb arcát mutatta ebben a fordulóban, így nem sikerült nekik javítani helyezésükön. 24 mérkőzésen gyűjtött 42 pontjukkal a 13 csapatos bajnokság 7. helyét szerezték meg.

Az U8-as gárdánk tagjai a 2023/24-es idényben: Ács Dávid, Kovács Botond, Barna János, Csikós Dominik, Lőrinc Balázs, Mok Benjamin, Bagi Levente, Rezes Máté, Szládik Zita, Peregi Dominik, Belovai Gergő, Lukács Botond és Ballagó Márk.

Végül a középmezőnyben végeztünk.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Ezúttal a fiatalabb csapatunkkal kezdeném az értékelést. Az utolsó fordulóig versenyben voltunk a dobogós helyezésekért ebben az idei igazán nehéz szezonban. Sokszor 3-4 találkozót kellett egymás után teljesíteniük a délután folyamán a srácoknak. Sajnos hiányzott a kiegyensúlyozottság és az állandóság játékunkból, főként a tavaszi félév folyamán. Érzésem szerint többször is tudásunk és képességeink alatt teljesítettünk, ahogyan a zárófordulóban is, ami nagyon nem úgy sikerült ahogyan szerettük volna. Ezen kell mindenképpen dolgoznunk, hogy ezt kiegyenesítsük és jövőre jóval versenyképesebbek lehessünk, mint az idei esztendőben. Ettől függetlenül nincs szégyenkezni valónk, a középmezőnyben végeztünk, tanulnunk és fejlődnünk kell tovább, hogy ezen javíthassunk legközelebb.
2015-ös brigádunk idénye előtt le a kalappal, szenzációs volt, még akkor is, ha nem mindig sziporkáztunk a pályán, de ezt mindig tudtuk szívvel, akarattal kompenzálni és végül veretlen címvédést bemutatni! Megcsináltuk, de még hogy! 18 mérkőzésen nem találtunk legyőzőre, sőt minden összecsapásunkon győztesen tudtuk elhagyni a játékteret, ezzel megfejelve a tavalyi nem kis teljesítményünket is. A srácok odatették a 2023/24-es szezont rendesen. Rengeteget léptünk előre játékban, de amiben a legtöbbet fejlődtünk, azaz önmagunkba vetett hitünk volt, megtanulta a csapat magáról, hogy bármire képesek együtt, legyen bármilyen nehéz is egy-egy helyzet, továbbá megtanultak szenvedni a sikerért a fiúk, a szívüket, lelküket kitenni a pályára. Ha kellett meghaltunk a pályán, de akkor is megcsináltuk és ennek a hozzáállásnak, ennek a fejlődésnek meg is lett a gyümölcse. Büszkék lehetünk kis sportolóinkra és nagyszerű teljesítményükre egyaránt.
Gratulálok mindkét csapatunknak és köszönöm munkájukat, helytállásukat, amit a Kölyökliga küzdelmei alatt tanúsítottak!”

Leave a Reply