U10-U11: TÚL A 2. TAVASZI KÖLYÖKLIGA FORDULÓN

Március 24-én, vasárnap már a tavaszi második fordulóval folytatódtak az országos Kölyökliga sorozat küzdelmei.

Mindkét csapatunkra ezúttal is két-két találkozó várt Újpesten, a Bánka Kristóf Sportközpontban.
Szerencsére a mostani fordulóban fiatalabb és idősebb korosztályos alakulatunk is nagyon jó napot fogott ki, jó mentalitással érkezett meg a soros mérkőzéseire és így 100%-os napnak örülhettünk az utolsó sípszó után. Szép volt gyerekek! 

U10-es csapatunk: Mezei Gerda, Fehér László, Mezei Zsolt, Tóth Donát, Rezes Gergő, Nagy Milos, Szalontai J. Noel, Dóczi Dániel, Prepok Máté.

U10 Kölyökliga, Felsőház, 2. forduló

JVSE – Szigethalom SC 3:1

Dorogi FC – JVSE 2:3

Brigádunk két kört követően a Felsőház 2. helyén áll.

U11 Kölyökliga, Alsóház, 2. forduló

Szigethalom SC – JVSE 1:4

UDSE – JVSE 1:5

Így jelenleg csapatunk 9 szerzett ponttal az Alsóház 4. helyét foglalja el.

U11-es alakulatunk: Antal William, Kovács Ferdinánd, Czakó Erik, Tóth Donát, Nagy Milos, Füzik Béla, Balogh Máté, Molnár Bátor, Járadi J. Benedek, Mezei Gyula.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Ezen a hétvégén a csapategységé volt a főszerep. Mindenki küzdött és kitűnő szellemben lépett most pályára. A mérkőzések szinte teljes egészét domináltuk. A mutatott irammal is már majdnem teljesen megvoltam elégedve, egy-két rövidebb periódustól eltekintve. Amennyiben ezeket a kihagyásokat mérkőzések közben le tudjuk redukálni közel nullára a hátralévő két fordulóban, versenyben lehetünk a dobogós helyekért mindkét korcsoportban. Gratulálok minden játékosomnak!

Leave a Reply