LEÁNY U10-U12: TÚL VAGYUNK A TAVASZ ELSŐ REGIONÁLIS TORNÁJÁN

Vasárnap délelőtt Hatvanban került megrendezésre az U10-es és U12-es leány korcsoportok számára kiírt regionális tornák első tavaszi fordulója.

Vasárnap reggel legkisebb leány csapataink Hatvan felé vették az irányt, hogy a hosszúra nyúlt téli szünetet követően ismét pályára léphessenek és focizhassanak egy jót a tavasz első regionális rendezvényén.

Az U10-es kis növendékeink számára csonka fordulóval indult a tavasz, ugyanis végül rajtunk kívül csak két másik csapat jelent meg az első tornán. Leányaink mindkét találkozójukon alulmaradtak sajnos, de attól függetlenül, hogy a csapat nem ért el sikert most egyik összecsapásán sem, a lelkesedés és a kitartás nem tört meg. A győzelem elmaradt most, de leányaink így is nagy lendülettel készülnek a következő megmérettetésekre, valamint elszántan dolgoznak azért, hogy javítsanak a teljesítményükön.

Idősebbjeink tornáján is csonka volt a résztvevők létszáma, így végül három mérkőzést játszottak U12-es leányaink. Kissé még idegenül és enerváltan kezdték a napot játékosaink, hiányzott még a tűz a pályán az elején, viszont az első találkozó második félidejére kezdtünk éledezni. A betegségek miatti hiányzások okán kissé nehezebben vette a csapat a következő összecsapásait, látszott a fokozódó fáradtság az arcokon és a lábakon is, ettől függetlenül a küzdeni akarás végig jelen volt a lányok részéről, valamint lehetett látni az örömöt is részékrül egy-egy szerzett találat és szép megoldás után. Az őszi tornákhoz képest sokat fejlődött a csapat és továbbra is az a cél, hogy fordulóról fordulókra egyre ügyesebben mozogjon mindenki a mérkőzések alatt.

Folytatás április közepén itt nálunk, Jászfényszarun!

Szép volt Lányok! Büszkék vagyunk Rátok!

Leave a Reply