U13 PEST: UTOLSÓ PILLANATOS GYŐZELEM HAZAI PÁLYÁN

Csütörtök délután hazai pályán folytattuk a Pest vármegyei 3/4 pályás bajnokság alapszakaszának tavaszi küzdelmeit.

Március 21-én, csütörtökön délután a Pest vármegyei 3/4 pályás bajnokság 13. fordulójában itthon fogadtuk a Tápiószecső gárdáját. A villanyfénybe nyúló összecsapás a kezdő sípszótól egészen az utolsóig tartogatott izgalmakat a kilátogató nézők számára. Csapatunk jó felfogásban indította a találkozót, melyen háromszor is előnybe került, de minden alkalommal viszonylag rövid időn belül egalizálni tudtak a vendégek. Végül nagy hajrában, a lefújás előtti utolsó támadásból sikerült együttesünknek megszerezni a győztes találatot! Szép volt skacok!

Pest Vármegyei U13-as bajnokság, I. osztály, C-csoport 13. forduló

Jászfényszaru VSE I. – Tápiószecső FC 4:3 (1:1, 2:2, 2:2)
Gólszerzőink: Orgon Gy. (3), Magyar J.

A lefújás előtti utolsó pillanatban érkezett a győztes találat!

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Végig kezdeményezően, de sok hibával játszottunk. Hiába szereztünk mindig vezetést, gyermeteg hibáinkból könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. A végén mindent egy lapra feltéve küzdöttek a srácok, hogy megszerezzék a győzelmet és nagyon örültem, hogy ez a mentalitás nem csak előjött a fiúkból, hanem végül sikerre is vezetett!”

Még egy forduló maradt hátra az alapszakaszból, amin szintén hazai környezetben fogadjuk majd az Aranyszarvas együttesét!

Leave a Reply