U10: ÚJABB CSAPATUNK JÁRT SZÉKESFEHÉRVÁRON

December 16-án, szombaton újabb korosztályban vettünk részt Székesfehérváron a Főnix Kupán.

Idén első alkalommal kaptak meghívást csapataink a Főnix Gold FC egyesületétől, ezért mindenképpen szerettük volna megragadni az alkalmat és ellátogatni Szoboszlai Dominik nevelőklubjához. Immár a harmadik korcsoport versenyében voltunk érdekeltek. Ez úton is köszönjük szépen az invitálást és a lehetőséget.

Szombaton kora reggel kelt útra megfiatalított U10-es alakulatunk, hogy ők is ellátogassanak Székesfehérvárra a Szoboszlai Dominik nevelőklubja által szervezett kupára. Ebben a korosztályban 12 induló volt, mely gárdák két csoportra bontva indították a küzdelmeket. Ahogyan az előző korcsoportok esetében, úgy most is palánkos pályákon zajlottak a küzdelmek, így téve intenzívebbé minden egyes összecsapást. Sajnos a körülményekhez ezúttal is nehezen sikerült alkalmazkodni és mindössze 5 csoporttalálkozó jutott lurkóink számára ezen a viadalon.

Csoportmérkőzéseink:
Jászfényszaru VSE – Illés Akadémia 1:2

Gyirmót SE Győr – Jászfényszaru VSE 5:0
Siófok – Jászfényszaru VSE 2:0
Mészöly Focisuli – Jászfényszaru VSE 4:0
Gödöllői SK – Jászfényszaru VSE 6:1

A torna végeredménye:
I. Szeged-Csanád Grosics Akadémia

II. Főnix Gold FC
III. Illés Akadémia

Értékelés: Nyilatkozat
Megbízott kísérő: Prepok Tibor

“A kupán való részvételünk ez alkalommal sajnos kevés sikerrel zárult. Sajnos eléggé felforgatott és megfiatalított felállásban tudtunk részt venni ezen a nívós tornán. Az első meccsen az Illés Akadémia ellen voltunk legközelebb a győzelemhez, de a vezetésünk után két elkerülhető gólt kapva végül vesztesen hagytuk el a pályát. Ez a vereség sajnos rányomta a bélyegét a további szereplésünkre a többi mérkőzés tekintetében. Az egész megmérettetés alatt a helyzetek kihasználásában és a játékban is most alul múltuk önmagunkat. Nem minden mérkőzésen voltunk ott fejben, hiányzott az élesség a csapatból, ami talán betudható az év végi fáradtságnak, valamint a betegségekből való lassabb visszatéréseknek egyaránt.”

Leave a Reply