U17-U19: EGY-EGY TALÁLKOZÓ A REGIONÁLIS FUTSALBAJNOKSÁG FOLYTATÁSÁBAN

Csütörtökön délután Tóalmáson egy-egy találkozóval folytatta a regionális bajnokságot mindkét korosztályunk.

A sort ezúttal most ifjúsági gárdánk nyitotta meg, akik Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei riválisunkkal, a Tiszaföldvár csapatával mérkőztek meg. Kiegyenlített első félidei játékot hozott a találkozó, melynek második félidejében a helyzetkihasználásban állt be szembetűnő változás, sajnos nem a mi javunkra.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 8. forduló

Jászfényszaru VSE – Tiszaföldvár SE 3:9 (1:2)
Gólszerzőink: Palotai R., Radó A., Dobák S. M.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az első félidőben közelebb volt egymáshoz a két csapat, játékban kiegyenlítettebb volt a találkozó, helyzetek akadtak itt is ott is, de a kapuba nehezen találtak utat a próbálkozások. A második játékrész elejét jól kezdtük, viszont hiába az egyenlítés, szinte azonnal gólt kaptunk. Ez még nem roppantotta meg a srácokat és rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, melyeket sajnos folyamatosan kihagytunk, vagy egy-egy rossz döntés, technikai hiba okán nem tudtunk megfelelően befejezni. Az 55. perctől két gólos hátrányban elkezdtünk többet kockáztatni, ezáltal sokkal kevésbé koncentráltunk, valamint az ezután jövő első találatok teljesen megtörték ellenállásunkat. Sajnálom a végét, mert a két csapat között összességében túlzó ez a különbség a meccs képe alapján, viszont ezen a találkozón a szörnyű helyzetkihasználásunk okozta számunkra ezt az eredményt.”

Továbbra is a tabella élén U17-es brigádunk.

A mérkőzések sorát U17-es gárdánk folytatta, akik szerettek volna mindenképpen visszavágni ellenfelüknek a legutóbbi egymás elleni találkozón elvesztett pontok miatt.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 12. forduló

Jászfényszaru VSE – SZIA 4:2 (1:1)
Gólszerzőink: Banya J. (3), Barna V.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Nem túl fényes előjelekkel vágtunk bele ebbe a mérkőzésbe. A SZIA csapata volt az, akik ellen legutóbb döntetlent játszottunk, így tudtuk, hogy nagyon össze kell szedni magunkat, ha szeretnénk megnyerni a találkozót. Sajnos Bazsó Dávidot elveszítettük a bajnokság további részére, valamint a keretünket alkotó játékosok egy részétől sem azt a hozzáállást kaptam, amit vártam volna egy ilyen fontos összecsapás előtt. Így végül három fő újonccal kellett “ringbe” szállnunk, akik közül volt olyan, akinek ez volt első futsalmérkőzése is egyben, arról nem beszélve, hogy hét fős keretünkből hárman is 2009-es születésűek voltak, vagyis a korosztály alsóhatárát érintették. Ezek tükrében nem is csoda, hogy nem játszottunk valami szép meccset… nagyon kevés volt a játék, szerencsére mind a két csapat részéről. Az egész találkozó inkább a küzdelemről, a kitartásról szólt, arról, hogy kinek a húzó emberei bírják tovább. Szerencsére srácaink borzasztó nagyot küzdöttek és Banya József gólérzékenységét kihasználva végül, ha nehezen is, de sikerült begyűjtenünk az értékes három pontot. Köszönöm a meccsen résztvevő játékosainknak a kitartását és küzdelmét, hogy ilyen nehéz körülmények között is minden idegszálukkal azon voltak, hogy az összecsapást mi nyerjük meg és tartsuk életben dobogós esélyeinket.”

Leave a Reply