HÁROM KOROSZTÁLYBAN ÖT CSAPATUNK LÉPETT PÁLYÁRA A HÉTVÉGÉN

December 16-17-i hétvégén is futsal7végéztünk Pest vármegyében, ahol három U11-es, egy U13-as és U17-es alakulatunk is pályára lépett.

A szombati futsal mérkőzések sorát U11-es I. számú csapatunk indította meg, akik a második fordulóban Üllőn léptek pályára két összecsapáson. Hiányzók ezúttal is akadtak bőven, hiszen többen ismét Székesfehérváron szerepeltek tornán.

12. U11-es PVMF7vége, I. osztály 2. forduló

Jászfényszaru VSE I. – Dunaharaszti MTK 3:7 (3:2)
Gólszerzőink: Dudás D. (2), Czakó E.

Vác VLSE – Jászfényszaru VSE I. 7:3 (3:2)
Gólszerzőink: Dudás D., Czakó E., Vitányi D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Két jó ellenféllel találkoztunk ezúttal is. Sikerült ugyan felnőnünk a feladatokhoz, de eredményben ez nem mutatkozott meg most, mindkétszer vereséget szenvedtünk! Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok a srácokkal. Játékban és hozzáállásban is hozták amit vártam tőlük, de a Dunaharaszti játékban kompaktabb csapat volt, míg a váciak tudatosan játszottak a távoli lövésekre, amelyekre ma nem volt ellenszerünk!”

Az U11-es I. osztályú küzdelmekkel párhuzamosan a II. számú brigádunknak is zajlottak a találkozói Monoron, ahol négy ellenfél is várt csapatunkra.

12. U11-es PVMF7vége, II. osztály, B-csoport 2. forduló

Jászfényszaru VSE II. – Zsámboki SE 1:4 (1:0)
Gólszerzőnk: Mezei Zs.

Péceli SSE I. – Jászfényszaru VSE II. 6:0 (3:0)

Jászfényszaru VSE II. – Péceli SSE II. 4:2 (0:1)
Gólszerzőink: Mezei Zs. (3), Mezei G.

Lurkó Focimánia FK – Jászfényszaru VSE II. 8:1 (6:0)
Gólszerzőnk: Mezei Zs.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kissé vékony kerettel tudtunk részt venni ezen a fordulón, mely miatt a találkozóink második játékrészeire, valamint a nap végére teljesen elfogytak a skacok. Játékban talán egyetlen találkozón teljesítettünk úgy, ahogy szerettünk volna, de a küzdéssel és a hozzáállással nem volt probléma egyetlen egyszer sem. Sportoltunk egy jót és értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk, hogy melyek azok a területek, amin hangsúlyosan dolgozni kell a jövőben.”

A szombati dömpinget U13-as I. számú brigádunk zárta, akik Üllőn kezdték meg az I. osztályú megmérettetéseket.

13. U13-as PVMF7vége, I. osztály, B-csoport 1. forduló

Csakacsel Futsal – Jászfényszaru VSE I. 22:2 (10:1)
Gólszerzőink: Magyar J., Bácsics J.

Jászfényszaru VSE I. – Kincsem Lovaspark Futsal 3:1 (1:0)
Gólszerzőnk: Dóczi J. B. (3)

Értékelés: Nyilatkozat
Megbízott kísérő: Borbély Sándor

“Rögtön idei első találkozónkon akadémistákat felvonultató ellenféllel találtuk magunkat szemben. A játékosok közötti óriási különbség, valamint az első mérkőzés okozta zavar, ahol még mindenki kereste a helyét a teremben, egy elég nagyarányú vereséget eredményezett. Szerencsére a fiúk kedvét nem szegte ez a “gyomros” és a második meccsen sokkal rendezettebb, összeszedettebb játékkal megérdemelt győzelmet arattak, így jó szájízzel várhatják a következő forduló összecsapásait.”

U11-es III. számú csapatunk: Peregi Szabolcs, Kolozs Nimród, Hornyák Nimród, Hurubán Áron, Ballagó Alex, Szládik Milán, Szládik Zita.

Vasárnap kora reggel Dunakeszin indította a napot U11-es III. számú együttesünk. A 2015-ös játékosaink alkotta csapatra ezúttal is négy mérkőzés várt a III. osztályú küzdelmekben.

12. U11-es PVMF7vége, III. osztály, A-csoport 2. forduló

Jászfényszaru VSE III. – Ikarus BSE II. 1:3 (0:1)
Gólszerzőnk: Ballagó A.

Gödi SE III. – Jászfényszaru VSE III. 0:5 (0:2)
Gólszerzőink: Ballagó A. (2), Hurubán Á., Szládik M., Hornyák N.

Jászfényszaru VSE III. – Visegrádi SE II. 2:2 (0:1)
Gólszerzőink: Hurubán Á., Peregi Sz.

Ikarus BSE III. – Jászfényszaru VSE III. 1:3 (0:2)
Gólszerzőink: Peregi Sz., Kolozs N., Ballagó A.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Ismét szuper napon vannak túl fiataljaink. Az első találkozó álmoskás játéka után, sikerült a további mérkőzéseken maximálisan eltűntetni a kor és fizikális különbségeket, így szép eredményeket tudtunk elérni. A harmadik összecsapásunkon volt egy kis megtorpanás, de szinte egész végig tetszetős, ötletes és kombinatív játékot tudtunk felmutatni, ami pedig külön tetszett, hogy folyamatosan láttam a fejlődést összecsapásról összecsapásra. A helyzetkihasználásunkon van még mit csiszolni, talán itt éreztem a legnagyobb hiányt ebben a fordulóban. Gratulálok a skacoknak, mert ismét kitettek magukért.”

Serdülő csapatunk Monoron szerepelt vasárnap.

A hétvégét U17-es serdülőink zárták, akik délután Monoron léptek pályára két mérkőzésen.

13. Serdülő (U17-es) PVMF7vége, B-csoport 2. forduló

Ikarus BSE – Jászfényszaru VSE 10:0 (2:0)

Jászfényszaru VSE – Kőbányáért Egyesület 7:6 (6:2)
Gólszerzőink: Banya J. (3), Rimóczi M. (2), Vass B., Jakab S.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kemecsi László

“Az első találkozón játékosaink kezéből már csak a sétapálca hiányzott, mert végig úgy tűnt, mintha egy kellemes vasárnapi kirándulásra érkeztek volna. Ezt természetesen a jobb erőkből álló, szervezett futsalt bemutató ellenfelünk könyörtelenül ki is használta. A második mérkőzés előtt sok mindent átbeszéltünk az előző összecsapásunkból okulva, szerencsére jó pár dolgot meg is értettek belőle a srácok. Ennek köszönhetően remekül működtek az átmenetek és a labda nélküli mozgásaink. Biztos vezetésünknél kicsit túlzottan élveztük fölényünket, mely rengeteg elszórakozott lehetőséget eredményezett, így viszont egy kicsit szoros lett a vége.”

Leave a Reply