U13: KÉT GYŐZELEM AZ ÚJSZÁSZI TAVASZI FORDULÓN

Vasárnap kora délután Újszászon folytatódtak a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Területi U13-as csökkentett pályás bajnokság küzdelmei.

Április 14-én, vasárnap Újszászra utazott U13-as II. számú csapatunk, hogy a vármegyei területi bajnokság második tavaszi fordulójában újabb két mérkőzésen pályára lépjenek. Gárdánk végig koncentráltan futballozott és akkor sem tört meg, amikor a fölényét nem tudta egyből előnyre váltani. A lelkes és kitartó teljesítménynek meglett az eredménye, ugyanis két győzelemmel tudtuk folytatni a sorozatot.

Területi U-13 II. csökkentett pálya, 6. forduló

JÁSZFÉNYSZARU VSE – Szászbereki SE 2:1 (0:1)
Gólszerzőink: Fejős L., Orgon Gy.

Újszászi VVSE – JÁSZFÉNYSZARU VSE 0:7 (0:2)
Gólszerzőink: Orgon Gy. (3), Fejős L. (2), Horváth D., Imre B.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Szászberek ellen jó és fordulatos meccset sikerült vívnunk, mivel hiába mi kezdeményeztünk többet, mégis ellenfelünk szerzett vezetést, viszont a csapatunk nem állt le és nagyot küzdve sikerült fordítani! A második mérkőzésen Újszász csapata egy sajnálatos sérülés miatt emberhátrányban volt kénytelen lejátszani a találkozót. Ennek ellenére lelkesen fociztak, ami arra késztetett minket, hogy végig koncentráltan játszunk és ne engedjünk ki! Ez sikerült együttesünknek és sima győzelem lett a vége! Jobbulást kívánok a sérült újszászi játékosnak és gratulálok a pályára lépő játékosainknak!

Leave a Reply