U14: KÉT GYŐZELEM A MÁSODIK TAVASZI FORDULÓBAN

Szombat délelőtt Jászárokszálláson folytatódtak a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Területi U14-es csökkentett pályás bajnokság összecsapásai.

Április 6-án, szombaton délelőtt Jászárokszállásra utaztunk a vármegyei U14-es területi bajnokság második tavaszi fordulójára, ahol csapatunkra ismételten két mérkőzés várt. Nagyszerűen indítottuk az első találkozónkat és végig magabiztosan, jól játszva sikerült megszerezni a győzelmet. Következő összecsapásunkon már kevésbé volt éles a társaság, kissé kényelmesen mozogtak a srácok a pályán és a lelkes ellenfelünk ezt jól meg is lovagolta. Sokáig úgy festett, hogy egy küzdelmes mérkőzés végén pontosztozkodás lett, ám a lefújás előtt még megrázta magát együttesünk és végül sikerült kicsikarni a győztes találatot, valamint a vele járó három pontot.

Területi U-14 II. csökkentett pálya, 7. forduló

Jászalsószentgyörgy KSE – JÁSZFÉNYSZARU VSE 1:7 (0:3)
Gólszerzőink: Matányi H. (3), Bácsics J. M. (2), Burai A., Józsa B.

JÁSZFÉNYSZARU VSE – Besenyszögi SE 4:3 (3:2)
Gólszerzőink: Bácsics J. M., Orgon Gy., Józsa B., Házi B.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Az első mérkőzésen viszonylag sima győzelmet arattunk, de örömteli, hogy végig próbáltunk nyomást gyakorolni az ellenfelünkre, így láthattunk biztató jeleket a jövőre nézve! A második összecsapásra viszont kissé kényelmessé váltunk, így a lelkes ellenfél jóvoltából egy parázs kis találkozó alakult ki, amit végül megérdemelten nyertünk meg!

Csapatunk továbbra is a 2. helyet foglalja el a tabellán. Hajrá Jászfényszaru!

Leave a Reply