U8-U9: LEZAJLOTT A KÖLYÖKLIGA 2. TAVASZI FORDULÓJA IS

Április 7-én, vasárnap már a második tavaszi játéknappal folytatódott az országos Kölyökliga sorozata.

U9-es csapatunk folytatta remek szériáját és mindkét találkozóját nagyon magabiztosan, végig dominálva, nagyszerűen játszva teljesítette. Öröm volt nézni a srácok pályán mutatott produkcióját. U8-as brigádunkra ezúttal három összecsapás várt, melyeken együttesünk folytatta rapszódikus teljesítményét. Sajnos mindössze négy pontot sikerült kisebbjeinknek begyűjteni, amivel kissé le is szakadtunk az élbolytól, de ami ennél is szomorúbb az a játék képe, amivel ezen a fordulón előrukkoltak. 

Vasárnapi U9-es csapat: Peregi Szabolcs, Szládik Milán, Dudás Dominik, Kolozs Nimród, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Bozai Sebestyén, Vitányi Dávid, Molnár Péter.

U9 Kölyökliga, Felsőház, 2. forduló

Barca Academy Hungary – JVSE 5:9
Gólszerzőink: Vitányi D. (5), Molnár P. (2), Szládik M., Kolozs N.

JVSE – 4 Trainerz-BKV 12:2
Gólszerzőink: Peregi Sz. (4), Vitányi D. (3), Bozai S. (2), Molnár P., Ballagó A., Öngól.

Csapatunk továbbra is a tabella első helyét foglalja el a felsőházi küzdelmekben.


U8 Kölyökliga, 6. forduló

JVSE – Ikarus BSE 2:6
Gólszerzőink: Peregi D., Bagi L.

JVSE – UTE 5:4
Gólszerzőink: Kovács B. (2), Barna J. (2), Mok B.

JVSE – Barca Academy Hungary 3:3
Gólszerzőink: Kovács B., Peregi D., Mok B.

U8-as brigádunk 18 lejátszott mérkőzést követően visszacsúszott a tabella 6. helyére.

U8-as alakulatunk: Ács Dávid, Lőrinc Balázs, Csikós Dominik, Bagi Levente, Rezes Máté, Mok Benjamin, Peregi Dominik, Barna János, Kovács Botond.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Idősebb csapatunk ismételten szuperül teljesített és az eredményesség mellett, a tőlük látott csodás játék az, ami ebben a fordulóban igazán tetszett. Nagyon dominánsak voltunk, kevés esélyt adtunk ellenfeleinknek a játékra, kombinatívan és tetszetősen játszott a csapat. A második félidők eleje kicsit döcögősebb volt, de ezen kívül nagyszerűen mentek a fiúk. U8-asainkról sajnos ez nem elmondható. Borasztó kiegyensúlyozatlan a brigád teljesítménye, végig nagyon rapszódikusak vagyunk az idei sorozatban, de most még ezt is kissé alul tudtuk múlni. Katasztrófális, sétálgatós első mérkőzés, küzdős, ám játékból keveset mutató második és harmadik találkozó. Sajnálatosan nagyon keveset mutatott ma a csapat játékból, végig kapkodó, csapdosó, pontatlan és kevésbé élvezhető produkcióval rukkoltak elő a fiúk. Szinte semmit sem láttam visszaköszönni abból, amit a gárda valójában tud, valamint amit az edzéseken tanulunk és elvárok tőlük. Van még két alkalom a javításra és arra, hogy a szebbik arcát is megmutassa fiatalabb együttesünk.

Leave a Reply