U14: új mezavatás és vereség a Soroksár ellen

Október 22-én szombaton délután U14-es leány csapatunk a 8. fordulóból előrehozott mérkőzésen fogadta a Soroksár csapatát.

Ezen a találkozón debütált a lányokon új mezük, melyért hálás köszönet a Borbély családnak és a Homokóra Alakformáló Stúdiónak. Sajnos nem tudtuk győzelemmel felavatni a felszerelést, ettől függetlenül lányaink igyekeztek mindent elkövettek a 3 x 25 perc alatt.


fotó: Tarr Gergely


Leány Regionális U-14 HNP Dél-Keleti csoport 8. forduló
Jászfényszaru VSE – Soroksár SC 0:6 (0:3, 0:5)

 

A mérkőzést követően Tarr Gergely, UP szakmai vezető nyilatkozott a JVSE MEDIA-nak:

A mérkőzést nagyon visszafogottan és megszeppenve, kissé hitetlenül indították a lányok, melynek köszönhetően szinte ajándékba adtuk ellenfelünknek a három találatát. Az eredmény ellenére a lányok játékban igyekeztek minél többet pályára vinni: a meccs második és harmadik harmadában bőven ellenfelünk fölé tudtunk nőni, akik a csapatjáték helyett, inkább a kiemelkedő támadójuk egyéni megoldásaira alapoztak. Sajnos a játékban nyújtott fölényünk gólban nem tudott megmutatkozni, a támadó harmadba érve rendre elfogyott a kreativitás és a magabiztosság, sorra rossz döntések hoztunk, vagy elbátortalankodtuk az adódó lehetőségeket. Ezen a téren mindenképpen muszáj javulni és előrelépni minél hamarabb, hiszen gólok nélkül nem fogjuk tudni szorosabbá tenni az eredményeket.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 10 27  |  15.20

Leave a Reply