U15 LEÁNY: ELRAJTOLT A KISPÁLYÁS SZEZON

Szombat kora délután kezdődött újjászerveződött leány U15-ös korcsoportunk számára az idei évad.

A csapat életében sok változás volt a nyáron, melyek okán a korosztály újjáépítése zajlik éppen, így a 2023/24-es szezonban csapatunk a Pest vármegyei kispályás bajnokságban szerepel majd.
Az első fordulónak rögtön mi adhattunk otthont és vendégül láthattuk edzőpályánkon a nagykátai, az aszódi és a farmosi fiatal futballista hölgyeket.

Lány U15-ös kispályás bajnokság, 1. forduló

JÁSZFÉNYSZARU VSE – Nagykáta SE 1:4 (0:0)
Gólszerzőnk: Burai P.

JÁSZFÉNYSZARU VSE – SK Farmos 0:0 (0:0)

Aszód FC Utánpótlásért – JÁSZFÉNYSZARU VSE 3:3 (1:2)
Gólszerzőnk: Burai P. (3)

Leányaink így két begyűjtött ponttal kezdték meg szereplésüket.

A csapat tagjai voltak: Burai Melissza, Potyen Anasztázia, Burai Patrícia, Borbély Noémi, Fehér Vanessza és Novák Leonetta.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Bede Bernadett

“A tegnapi napon három mérkőzést is játszottak a lányok. Az első találkozón az egyik legösszeszokottabb csapat ellen kellett kezdenünk. A csajok egész jól helytálltak és szépen tartották magukat az első félidőben. Összességében ez az összecsapás remek alkalom volt számomra, hogy megláthassam ki mit tud a pályán nyújtani. A második meccsen már sokkal összeszedettebben mentünk fel, megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy felénk billenjen a mérleg, de a fordulás után már lehetett látni rajtuk a jelentkező fáradtság jeleit, így hogy csere nélkül kellett ma teljesítenünk. Megpróbáltak mindent beletenni a találkozóba, de végül nem sikerült betalálni, viszont gólt sem kaptunk, így örülhettünk az első pontnak. A harmadik mérkőzésre már mindenki az utolsó energiáit mozgósította a pályán, a nagy lendületnek köszönhetően sikerült 3 gólt is szereznünk, viszont az utolsó félidőre nagyon elfáradtak, szétestek és jöttek azok a figyelmetlenségek és apró hibák, amiknek köszönhetően ismét döntetlenre végeztünk. Egész jó hangulatban telt a nap. Büszke vagyok a lányokra, mert mindent kiadtak magukból. Legközelebb bízom benne, hogy kicsit jobban összekapva magunkat sikerül majd megszerezni az első győzelmet is.”

Leave a Reply