U8-U9: 4-BŐL 4 A KÖLYÖKLIGA NYITÓ FORDULÓJÁBAN

Szeptember 17-én U9-es és U8-as csapataink számára is kezdetét vette a 2023/24-es Kölyökliga szezon Újpesten.

Az idei kiírásban az U9-es korosztályban 20 gárda küzd majd a végső győzelemért, míg az U8-as korcsoport versengése a tavalyi esztendőhöz képest kevesebb, 13 csapat részvételével zajlik majd a tavasz végéig. Bízunk benne, hogy az előző szezon nagyszerű teljesítményeit sikerül megismételni idén is.

U9 Kölyökliga, B csoport, 1. forduló

JVSE – Okos-Foci Műhely SC 10:0
Gólszerzőink: Vitányi D. (3), Hornyák N. (2), Molnár P., Kolozs N., Ballagó A., Hurubán Á., Barna J.

VS Dunakeszi – JVSE 1:4
Gólszerzőink: Vitányi D., Molnár P., Hornyák N., Ballagó A.

U8 Kölyökliga, 1. forduló

JVSE – Mercedes KLC 5:0
Gólszerzőink: Barna J. (2), Kovács B., Csikós D., Bagi L.

VS Dunakeszi – JVSE 3:4
Gólszerzőink: Barna J. (2), Csikós D. (2)

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Szuper rajton vagyunk túl. U9-eseink – egy lyukas 5-10 percet leszámítva a második találkozón – nagyon magabiztosan, gyönyörűen játszva, végre okos döntéseket hozva a kapu előtt teljesítették első mérkőzéseiket az idei évadban. Sok energiát vittünk fel a pályára, a nálunk lévő labdát próbáltuk minél jobban megbecsülni, labdavesztések után pedig kellően keményen igyekeztünk azt mielőbb visszaszerezni.
U8-as gárdánk kicsit döcögősen kezdett, ami nem is a játékban mutatkozott meg, hanem inkább túlizgulták még a dolgokat srácaink, így az első mérkőzésen nehezen indult be a gépezet. Az első gól után sikerült magabiztosabbnak lennünk, ami további gólokat is hozott. A második találkozó itt már nem nézett ki annyira jól. Látványosan elfogytunk, nem bírtuk a melegben az egymás utáni két találkozót és a játékunkra is visszaütött. Szétszórtabbak és figyelmetlenebbek lettünk, amivel könnyű találatokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Végül egy izgalmas meccsen, csak sikerült egyel több találatot szereznünk, ami nagyban volt köszönhető parádés kapusteljesítményünknek is.
Várjuk a folytatást, bízom benne, hogy a következő akadályokat is sikeresen tudjuk majd venni.”

Leave a Reply