U17-U19: EGY KISZENVEDETT GYŐZELEM ÉS EGY SIMA VERESÉG A ZSÁMBOK ELLEN

Előző hét csütörtök délutánján Tóalmáson egy-egy találkozó erejéig fogadtuk a Zsámbok csapatait a regionális futsalbajnokság folytatásában.

Előrehozott mérkőzésen fogadtuk a bajnokság utolsó helyén szerénykedő Zsámbok együttesét. Az egy héttel korábbi összecsapásból kiindulva egy viszonylag sima, kötelezően hozandó találkozóra számított mindenki. Csapatunk talán az idei szezon leggyengébb produkcióját nyújtották ebben a fordulóban és erre a könnyelműségre kishíján rá is fizettünk a mérkőzésre erősítő, az alatt pedig végig nagyon lelkesen játszó vendég gárda ellen. Végül a találkozó végéhez közeledve csapatunk megrázta magát, átlendült a holtponton és nagy nehézségek árán megfordította az állást, valamint begyűjtötte a fontos pontokat.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 15. forduló

Jászfényszaru VSE – Zsámboki SE 8:5 (2:3)
Gólszerzőink: Banya J. (4), Gyetvai S. M. (4).

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kínkeserves összecsapáson vagyunk túl, melybe majdnem sikerült belehibáznunk. Az előző heti sima mérkőzés után, minden játékosunk szinte fejben arra készült, hogy ujjgyakorlat lesz a mai is. Hiába beszéltünk erről a meccs előtt, látszott az első perctől kezdve, hogy le vagyunk ülve, mint az iszap. Nagyon nehezen mozogtunk, folyamatosan pontatlanul, rengeteg hibával játszottunk, amit tovább tetézett csak a görcsösség ellenfelünk vezetésének tudatában. Nem erre számított senki sem. A zsámboki gárda rendesen meglepte csapatunkat, két új igazolással és egy nagyon lelkes, akaratos játékkal. A találkozó utolsó 20 percéig nagyon feszülten teljesítettünk, egészen addig míg végre nem sikerült kiegyenlítenünk az állást. Ezután megrázták magukat a srácok és végül lezártuk a meccset és ha nagyon nehezen is, de megszereztük mind a három pontot, mellyel továbbra is vezetjük a bajnokságot és már biztosnak tekinthető, hogy a dobogón is fejezzük majd be azt. Még van egy forduló számunkra, ahol ezt a könnyelműséget nem engedhetjük majd meg magunknak, sokkal koncentráltabban kell tenni a dolgunkat az első perctől kezdve.”

A fiatalabbak után ifjúsági alakulatunk következett, akik szintén a Zsámbokkal csaptak össze a tavasz végéről előrehozott találkozón. Sajnos a mérkőzésnek nem a legjobb előjelekkel futottunk neki. Nagyon vékony és tartalékos kerettel fogadtuk ellenfelünket, melynek is köszönhetően tükörsima vendég győzelem lett a vége.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 21. forduló

Jászfényszaru VSE – Zsámboki SE 1:12 (1:7)
Gólszerzőnk: Radó A.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Túl sok dolgot nem tudok elmondani erről az összecsapásról. Köszönöm azoknak a srácoknak, akik megjelentek ma és képviselték a klubot. Ők minden tőlük telhetőt elkövettek a pályán és igyekeztek helytállni, ami ebben a formában rutinos ellenfelünkkel szemben nem volt túl egyszerű. Akik itt voltak, azok kellemesen elfáradtak és mozogtak egyet, ebben a találkozóban most így nem volt több.”

Leave a Reply