NÉGY CSAPATUNK SZÁMÁRA IS FOLYTATÓDOTT A FUTSAL7VÉGE

Január 13-14-i hétvégén négy csapatunknak három helyszínen volt jelenése a Pest vármegyei futsal7vége küzdelmeiben.

A hétvége mérkőzéseink sora szombat reggel U11-es II. számú brigádunk találkozóival indult Nagykátán, akikre két összecsapás várt a 3. fordulóban.

12. U11-es PVMF7vége, II. osztály, B-csoport 3. forduló

Jászberényi SE – Jászfényszaru VSE II. 4:0 (2:0)

Jászfényszaru VSE II. – Rákosmenti KSK “fehér” 0:9 (0:4)

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az eddigi hétvégék talán leggyengébb produkciója volt ez a csapattól, mellette pedig egy apró kis szerencsénk sem volt a támadásaink befejezésénél. Ellenfeleink szinte minden próbálkozása a kapunkban landolt, míg minket ma sem Fortuna, sem a kapufa nem segített. Védekezésben rengeteg hibát vétettünk és a szervezettség apró jeleit sem mutattuk sajnos. A következő találkozókon sokkal többre van szükség ennél.”

A szombatot U13-as I. számú brigádunk folytatta, akik kora délután Alsónémedire látogattak, hogy az I. osztályú küzdelmek következő fordulójában két találkozón is pályára lépjenek. Ezúttal két nagyon jó képességű ellenféllel találkoztunk és nem sok babér termet srácainknak.

13. U13-as PVMF7vége, I. osztály, B-csoport 3. forduló

Budakeszi LA I. – Jászfényszaru VSE I. 13:0 (7:0)

Jászfényszaru VSE I. – Monori SE 0:14 (0:8)

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Ebben a fordulóban egyik mérkőzésünk sem ígérkezett egyszerű menetnek. Mint “megbízott edző” először irányítottam az u13-as csapatunkat. Az első mérkőzésen látottakkal részben elégedett voltam. Főleg mert csapatunknak jóval fiatalabban kellett helyt állnia, ami viszonylag sikerült is. A második Monor elleni mérkőzésnek sajnos csúnya volt az összképe minden tekintetben, valamint amit a legszomorúbb volt látni számomra, hogy néhány gyerkőcünk már a meccs kezdése előtt feladta fejben az összecsapást. Összességében mindkét ellenfelünk magasabban kvalifikált együttes, de a jobb csapatoktól lehet és kell is tanulni.”

A hétvége első napját U13-as II. számú alakulatunk zárta, akik késő délután a Nagykátai Városi Sportcsarnokban játszották le soros találkozóikat.

13. U13-as PVMF7vége, II. osztály, C-csoport 2. forduló

Aranyszarvas SE – Jászfényszaru VSE II. 9:6 (4:2)
Gólszerzőnk: Burai A. (5), Ruszó R.

Jászfényszaru VSE II. – Péceli SSE I. 2:5 (1:2)
Gólszerzőnk: Ruszó R., Burai A.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Előrefelé játékban még rendben is voltunk, de amit ezen az alkalmon hátul, védekezésben nyújtottunk az elég kiábrándítóra sikerült. Ennél jóval összeszedettebb, fegyelmezettebb játékra van szükség és az sem ártana, ha a srácok az edzéseken és a mérkőzések előtt átbeszélt dolgokra odafigyelnének.”

Vasárnapra is jutott egy korosztályunk, akiknek a teremben kellett bizonyítaniuk. Gyömrőn folytatta a tornasorozatot U15-ös brigádunk, akikre ezúttal is négy találkozó várt a 2. fordulóban.

12. U15-ös PVMF7vége, II. osztály, C-csoport 2. forduló

Jászfényszaru VSE – Rákosmenti KSK “kék” 6:2 (2:1)
Gólszerzőink: Barna V. (4), Matányi H., Nagy Zs.

Jászfényszaru VSE – Városgazda UA 1:9 (0:5)
Gólszerzőnk: Barna V.

Gyáli BKSE – Jászfényszaru VSE 6:1 (4:0)
Gólszerzőnk: Matányi H.

Rákosmenti KSK “fehér” – Jászfényszaru VSE 2:4 (2:2)
Gólszerzőink: Barna V. (3), Matányi H.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Miklós Zsolt

“Felemásan, két győzelemmel és két vereséggel zártuk ezt a fordulót. Jó ellenfelekkel szemben maradtunk alul, a nyertes mérkőzéseinknél pedig egyértelműen mi voltunk a jobb csapat. Gratulálok a srácoknak és örülök, hogy ilyen jól érezték magukat a mai napon.”

Leave a Reply