U17: FONTOS ÉS MAGABIZTOS GYŐZELEM HATVANBAN

Serdülő csapatunknak kedden este Hatvanban volt jelenése, hogy a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában újabb rangadónak ígérkező találkozón lépjen pályára.

U17-eseink kedden este Hatvan felé vették az irányt, hogy a regionális futsalbajnokság 16. fordulójából előrehozott találkozón mérkőzzenek meg a helyi Hatvani SZSE együttesével. Előzetesen nehéz mérkőzésre számítottunk mindenképpen, hiszen a hazai összecsapásunk nagyon szoros és kiélezett csatát hozott. A srácok nagyszerű mentalitással teljesítették a meccset, melyen végig kézben tartva az eseményeket fontos három pontot gyűjtöttek be.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 16. forduló

Hatvani SZSE – Jászfényszaru VSE 5:14 (1:5)
Gólszerzőink: Banya J. (6), Bazsó D. (5), Rimóczi M., Gyetvai S. M., Boroznaki B.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Mindenképpen szerettük volna a jászberényi kisiklást jóvá tenni és mindent el is követtek ez ügyben a srácok. Már a kezdősípszótól kezdve nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszottunk, ellenfelünk hibáit, megingásait pedig kiváló támadóink könyörtelenül kihasználták ezen a találkozón. Külön öröm számomra, hogy a 70 perc alatt végig egységesek tudtunk maradni, mindenki kivette a feladatát a védekezésből és a támadójátékból is, egy csapatként funkcionáltunk a lefújásig. A meccs teljes egészét kontrollálni tudtuk, amikor a hatvani csapat esetleg betalált, vagy közelebb zárkózott hozzánk, szinte azonnal tudtunk rá reagálni és a két csapat közötti gólkülönbséget tovább növelni. Mindkét támadónk nagyszerű napot fogott ki, de a teljes brigád nagyon jól állt most a lábán, így megérdemelt és magabiztos győzelemmel tudtunk hazajönni. Még két találkozónk van hátra az idei évadból, bízom benne, hogy mindkét feladatot megugorják majd a fiúk és a dobogón zárhatjuk a szezont.”

Leave a Reply