U17: EGY SIMA GYŐZELEM ÉS EGY ELVESZTETT RANGADÓ A FOLYTATÁSBAN

Újabb két mérkőzésen vannak túl U17-eseink a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában, melyeken előbb magabiztosan hozták a kötelező győzelmet, majd gyengébb teljesítménnyel vesztették el a jászsági rangadót.

Január 8-án, hétfőn este Kókán volt jelenésünk, ahol a Zsámboki SE együttesével mérkőztünk meg. Az előzetes eredmények alapján kötelező győzelemnek ígérkezett az összecsapás, melyet ugyan most sziporkázó játék nélkül, de végül megszereztek a fiúk.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 6. forduló

Zsámboki SE – Jászfényszaru VSE 4:16 (1:10)
Gólszerzőink: Banya J. (7), Barna V. (6), Erdei L. (2), Boroznaki B.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kötelezőnek titulált győzelemért jöttünk, melyet már az első félidőben sikerült bebiztosítanunk. Sajnos a játék képe részünkről nem volt a legjobb, nagyon könnyelműen, ritmustalanul és lassan játszottak a fiúk ma, hiányzott belőlünk most a dinamika, az éhség és a pontosság. A 3 pont a zsebben és megyünk tovább a dobogóért.”

A hét eleji feladat után csütörtökön Jászberényben vendégeskedtünk, hogy a jászsági rangadón lépjünk parkettre a JFC alakulata ellen. Oldalunkról bőven volt tétje a mérkőzésnek, ugyanis szerettük volna továbbra is fenntartani a lehetőségét annak, hogy a bajnokság zárultával a dobogó legfelső fokán végezzünk. Sajnos egy félidőnyi rövidzárlatunk miatt, végül csak kozmetikázásra volt lehetőségünk és vereséget szenvedtünk a jászberényi alakulattal szemben.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 11. forduló

Jászberényi FC – Jászfényszaru VSE 9:5 (6:1)
Gólszerzőink: Bazsó D. (3), Banya J., Rimóczi M.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, azt is mondhatnám, hogy a tét a mi részünkről béklyókat kötött a játékosaink lábára. Nem lehetett ráismerni a csapatra az első félidőben. Játékban szinte csak asszisztáltunk a hazaiaknak, nagyon kevés energiával, dekoncentráltan és iszonyatosan könnyelműen, pontatlanul teljesítettünk. A második játékrészre sikerült váltani mentalitásunkon és hozzáállásunkon, de ez végül kevés volt ahhoz, hogy az első 35 percben összeszedett tetemes hátrányunkat ledolgozzuk. Az első félidő csalódás számomra, többet vártam a fiúktól, a másodikban mutatott hozzáállás már dicsérhető, de ez így összességében most kevés volt és megérdemelt vereséget szenvedtünk.”

Leave a Reply