U19: EGY GYŐZELEM ÉS EGY VERESÉG AZ ÉV ELSŐ KÉT MÉRKŐZÉSÉN

Újabb két mérkőzésén van túl ifjúsági alakulatunk a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában, melyeken felemás mérleggel zártak srácaink.

Január első csütörtökjén, serdülőinkhez hasonlón, U19-es alakulatunk is Szászbereken vendégszerepelt, ahol a Lurkó Focimánia együttesével csaptak össze fiaink. Az év első találkozóján puhatolózóan indítottunk, lassan vették fel a ritmust játékosaink, végül viszont sikerült magabiztosan begyűjteni a három pontot.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 13. forduló

Lurkó Focimánia FK – Jászfényszaru VSE 4:9 (0:3)
Gólszerzőink: Peredi D. (5), Dobák S. M. (2), Radó A., Bazsó D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Lassan vette fel a csapat a fordulatszámot, de az ünnepek után ez nem is volt meglepő. Szerencsére mi hamarabb rázódtunk bele a mérkőzésbe és a játékba, aminek köszönhetően magabiztos előnnyel mehettünk a pihenőre. A második játékrész elején kissé “bent ragadtunk”, ezt ellenfeleink ki is használtak és felzárkóztak mellénk. 4:3-nál sikerült rendeznünk a sorokat, újra elkaptuk a ritmust a végén pedig meglett a győzelem is. A játék egészét tekintve megérdemelten nyertünk, gratulálok a csapatnak.”

Hétfő délután csapatunkra újabb feladat várt, ahol Kókán mérkőztünk meg a Zsámbok együttesével. A mérkőzés első játékrészének feléig nem nagyon találtuk a ritmusunkat, végül pedig ellenfelünk extra kapusteljesítménynek is köszönhetően szoros győzelmet aratott.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 10. forduló

Zsámboki SE – Jászfényszaru VSE 8:6 (3:2)
Gólszerzőink: Bazsó D. (5), Radó A.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kissé erőtlenül és lassan indítottuk a meccset, az adódó lehetőségeinknél pedig nem voltunk kellően koncentráltak. Ez vissza is ütött és kaparhattunk az eredmény után. A második játékrészre sikerült hozzáállásban és futómennyiségben is pozitívan váltanunk, viszont ellenfelünk kapusa extra napot fogott ki, így csak egy szoros eredményre futotta most a csapattól. Egyéni teljesítményekben ezúttal többen is gyengébb napot fogtak ki oldalunkon, amit most nem sikerült másként kompenzálnunk. A második félidei teljesítményért és odaadásért le a kalappal a fiúk előtt, a jövő heti egymás elleni összecsapás alkalmával pedig megpróbálunk visszavágni.”

Leave a Reply