U17: KÉT GYŐZELEMMEL INDÍTOTTUK AZ ÚJ ÉVET

Két találkozóval indítottuk a 2024-es év első hetét a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában, melyeken fontos győzelmeket tudtunk aratni.

Január 4-én Szászberekre utaztunk, hogy előrehozott mérkőzésen csapjunk össze a Lurkó Focimánia együttesével. Az évindító találkozón kissé lassan vettük fel újra a játék ritmusát, de végül a srácok belemelegedtek és magabiztosan gyűjtötték be az összes pontot.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 18. forduló

Lurkó Focimánia FK – Jászfényszaru VSE 3:10 (3:5)
Gólszerzőink: Banya J. (8), Gyetvai S. M., Rimóczi M.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az ünnepi szünet után nehezen sikerült felvenni a játék fonalát, sok volt az egyéni és technikai hiba és erővel is nehezebben bírtuk a pályán töltött perceket, mint korábban. Szoros első félidő után, aztán szépen kezdett üzemi hőmérsékletre kerülni mindenki és jöttek a gólok is sorjában. Fontos sikerrel tudtuk indítani az új esztendőt, ugyanis így továbbra is megvan minden esélyünk egy nagyon szép szezonbefejezésre.”

Vasárnap elmaradt mérkőzésünket pótoltuk, melyre Kiskunhalasra kellett utaznia csapatunknak. A nem kis túrának nagy volt a tétje, hiszen mindenképpen győzni kellett, hogy továbbra is versenyben maradhassunk a dobogóért folytatott harcban.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 5. forduló

Kiskunhalasi FC – Jászfényszaru VSE 3:7 (2:3)
Gólszerzőink: Banya J. (4), Gyetvai S. M., Rimóczi M., Vass B.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Miklós Zsolt

“Kötelező győzelemért érkeztünk, ami a vártnál jóval nehezebben akart összejönni. Az első félidőben ellenfeleink játékban sokkal jobbnak bizonyultak, mint mi, köszönhetően túl öncélú felfogásunknak. A második játékrészben aztán sikerült váltanunk valamelyest és végül magabiztosan hazahozni a három pontot.”

Szép volt skacok! Így tovább a folytatásban is!
Hajrá JVSE!

Leave a Reply