AZ ÉV ELSŐ SZOMBATJÁN FOLYTATÓDTAK A FUTSAL7VÉGE KÜZDELMEI

Január 6-án, szombaton két alakulatunk számára is folytatódtak, míg U15-ös csapatunknak megkezdődtek a Pest vármegyei futsal7vége küzdelmei.

A szombati mérkőzéseink sorát U13-as I. számú brigádunk nyitotta, akik reggel Törökbálint felé vették az irányt, hogy az I. osztályú küzdelmek 2. fordulójában igyekezzenek helytállni. Sajnos ezúttal kevés sikerrel.

13. U13-as PVMF7vége, I. osztály, B-csoport 2. forduló

Hidegkúti SC I. – Jászfényszaru VSE I. 6:1 (4:1)
Gólszerzőnk: Bácsics J.

Jászfényszaru VSE I. – Érdi VSE 1:9 (0:2)
Gólszerzőnk: Bácsics J.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Csak néhány percig sikerült meccsben maradnunk mindkét mérkőzésen, így a játékidő nagy részét arra használtuk fel, hogy szokjuk a nagyobb iramot, a keményebb 1:1 elleni küzdelmeket és alkalmazkodjunk a nagyobb teremfoci tapasztalattal rendelkező ellenfeleink gyors játékához. Sajnos gyermeteg hibáink nem tették lehetővé, hogy ma eredményesebbek is legyünk! De a futsal szereplést eleve ezért is vállaltuk, hogy tanuljunk és hasznosítsunk minél többet ebből a szakágból!”

Szintén reggel kezdte meg szereplését a sorozatban U15-ös brigádunk, akikre Nagykátán várt négy mérkőzés az 1. forduló küzdelmeiben. Csapatunk ügyesen játszva, de a végére nagyon elfáradva, veretlenül teljesítette az első kihívásokat.

12. U15-ös PVMF7vége, II. osztály, C-csoport 1. forduló

Aranyszarvas SE – Jászfényszaru VSE 2:2 (1:2)
Gólszerzőnk: Barna V. (2).

Jászfényszaru VSE – Lurkó Focimánia FK 3:0 (2:0)
Gólszerzőink: Barna V. (2), Matányi H.

Tápiószecső FC – Jászfényszaru VSE 2:2 (2:1)
Gólszerzőnk: Barna V. (2).

Jászfényszaru VSE – Nagykáta SE 4:2 (3:1)
Gólszerzőink: Barna V. (3), Rácz B. V.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“A téli szünet után kissé nehézkesen kezdtünk újra mozgásba jönni, de végül összességében egy igazán jó napot zártak a srácok. Kicsit nagyobb koncentrációval és odafigyeléssel többet is ki lehetett volna hozni ebből a fordulóból, de évindításnak nem volt ez rossz. Csapatszintű védekezésben bőven van fejlődni valónk, mellette pedig a helyzetkihasználáson is dolgozni kell, mert rengeteg lehetőséget puskáztunk el a nap folyamán. Reméljük a folytatásban is meglesz a lendület a fiúk részéről.”

A napot ifjúsági alakulatunk zárta, akik szintén Nagykátán léptek parkettre szombat délután a csoport alapszakaszának utolsó fordulóján. Két izgalmas és szoros találkozót tudhatnak a fiúk maguk mögött, melyeken sikerült mindkétszer győztesen elhagyni a pályát.

18. Ifjúsági (U19-es) PVMF7vége, C-csoport 3. forduló

Jászfényszaru VSE – Gyáli BKSE I. 2:1 (1:1)
Gólszerzőnk: Bazsó D. (2).

Gyáli BKSE II. – Jászfényszaru VSE 1:3 (0:2)
Gólszerzőink: Peredi D., Dobák S. M., Bazsó D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kiélezett, parázs és adrenalindús találkozókon vannak túl a srácok, melyeket sikeresen meg tudtak nyerni  évindítás gyanánt. Játékban és elképzelésben mindenképpen két ellenfelünk fölé tudtunk nőni a mérkőzések nagy részében, viszont a kialakított lehetőségeinkkel nem sáfárkodtunk valami jól ezeken az összecsapásokon. Szerencsére a kihagyott helyzeteink ezúttal nem ütöttek vissza és mindkétszer jó szájízzel hagyhattuk el a pályát. Gratulálok a csapatnak, várjuk az alsóházi folytatást.”

Leave a Reply