VÁRMEGYE I. ŐSZI SZEZONÉRTÉKELŐ INTERJÚ: VASZICSKU ZOLTÁN

Őszi szezonértékelő interjúnkban ezúttal csapatkapitányunkat, Vaszicsku Zoltánt kértük meg, hogy pár kérdés megválaszolásával tekintsen vissza a mögöttünk hagyott időszakra.

JVSE MEDIA: Összességében igazán jó őszi félévet produkált a csapat, melynek végén csak rosszabb gólkülönbségünk miatt csúsztunk le a dobogó harmadik fokáról. Elégedett vagy a csapat, valamint a saját magad eddigi teljesítményével?

VASZICSKU ZOLTÁN: Ha a szezon kezdeténél megkérdezték volna tőlem, hogy mit szólnék 36 összegyűjtött ponthoz, akkor valószínűleg azt válaszoltam volna, hogy nagyon elégedett lennék. Viszont ha a három vereségünket nézem, akkor úgy gondolom több pontot érdemeltünk volna, minimum hárommal. Tavasszal megpróbáljuk az őszt túlszárnyalni! De összességében nagyon jó szezonunk volt, ahogy haladtunk előre a bajnokságban úgy egyre jobban kezdtünk összekovácsolódni és csapatként működni. Mindig kritikus vagyok magammal, mert ez visz előre, hogy mindig egyre jobbra törekedjek és segítsem a csapatot, hogy tavasszal még kevesebb gólt kapjon!

JVSE MEDIA: Mi jelentette a legnagyobb kihívást és hol sikerült fejlődni ebben a félévben?

VASZICSKU ZOLTÁN: A mi gárdánkra sajnos az volt a jellemző, hogy meg tudtuk verni az elsőt, de ki tudtunk kapni az utolsótól. Ebben nagyot tudtunk fejlődni, mert teljesen mindegy volt, hogy milyen képességű csapat ellen játszottunk, ugyanolyan intenzitással mentünk bele a párharcba. Ennek köszönhetően szerencsére sikerült is megnyerni azokat a találkozóinkat, ahol tavaly pontokat hullajtottunk! Nagyon nehéz fenntartani ezt a mentalitást, hogy ne kényelmesedjünk el a jó széria ellenére se.

Fénykép: Agócs Fotó | Jászberényi FC

JVSE MEDIA: Mi volt számodra a legszebb vagy legemlékezetesebb pillanata a félszezonnak?

VASZICSKU ZOLTÁN: Számomra a legemlékezetesebb pillanat az az utolsó forduló volt, amikor a Törökszentmiklós csapatát sikerült legyőzni, talán a szezon legjobb játékával! Hatalmas nagy akaratról és küzdeni tudásról tettünk tanúbizonyságot egy nagyon fontos pillanatban, mert ha akkor ott pontokat vesztünk leszakadtunk volna az élmezőnytől!

JVSE MEDIA: Mit gondolsz, kihoztátok a maximumot abból ami a keretben van?

VASZICSKU ZOLTÁN: Ebben a csapatban még mindig sokkal több van szerintem és ha egy kicsit nagyobb önbizalommal, bátrabban játszanánk, akkor sokkal többet ki lehetne hozni, főként a rangadókból!

JVSE MEDIA: Milyen tervekkel vágtok bele a tavaszi folytatásba?

VASZICSKU ZOLTÁN: Szeretnénk túlszárnyalni az őszi szezont és a szezon végére jó lenne felérni a dobogó valamelyik fokára!

Fénykép: Agócs Fotó | Jászberényi FC

Köszönjük Vaszinak az értékelést, valamint sikeres és eredményes boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Hajrá JVSE!

Leave a Reply